Soft skills

Bedrijven hechten steeds meer belang aan een geïntegreerd veiligheidsbeleid waarin alle medewerkers een rol spelen. Het gaat daarbij niet enkel om een wettelijke scholing maar ook om een ruimere professionalisering en alertheid.

Formations Academy Securitas Belgium

Bewakingsagenten, medewerkers aan het onthaal, medewerkers die contact hebben met leveranciers etc… blijven een belangrijke rol spelen in de verzekering van de veiligheid van een organisatie.

Onze persoonlijke vaardigheden spelen een belangrijke rol in het omgaan met onzekere situaties, waarin we ons niet op ons gemak voelen. Securitas Academy leidt u op in verschillende thematieken (agressiviteit, klantgerichtheid, communicatie, ...). Het doel van deze opleidingen? U meer zelfzeker voelen, beter voorbereid en klaar om correct te handelen onafhankelijk van de context. Dit alles heeft onvermijdelijk een positieve impact op uw professionele en privéleven.

Onze opleidingen zijn opgebouwd rond concrete cases: we duiken naar de kern van het probleem door middel van vele praktische oefeningen.

Formations Academy Securitas Belgium

Contacteer ons

Klik op onderstaande link om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons