Blok 1

Algemeen Bekwaamheidsattest Bewakingsagent

Doelstelling

Tijdens dit eerste deel van de opleiding krijgt u inzicht in het wettelijke kader waarin bewakingsagenten opereren. U leert de bewakingssector en de wettelijk omschreven activiteiten door en door kennen.

 

Programma

  • Organisatie van de bewakingssector (4u)
  • Studie van de regelgeving met betrekking tot de bewaking en grondige studie van de rechten en verplichtingen van de bewakingsagent (24u)
  • Grondrechten en andere relevante bevoegdheden en verplichtingen (8u)

Optioneel: om u voor te bereiden op het examen van Selor, bieden wij de mogelijkheid om een extra dag coaching te volgen.

 

NIEUW – BLOK1 via afstandsonderwijs

Via een online e-learning platform kan iedere deelnemer op zijn/haar eigen tempo de opleiding van thuis uit volgen. Op het platform vind je, naast het handboek, verschillende video’s terug per vak. In deze video’s wordt de leerstof hoofdstuk per hoofdstuk toegelicht door één van onze erkende lesgevers. Na elke video worden er enkele kennisvragen gesteld. Bovendien is er ook een chat-functie waarin je vragen kan stellen aan de lesgevers. Kortom, een vernieuwende én creatieve manier van werken! Indien je hierover meer informatie wenst, stuur gerust een mail naar academy@securitas.be.

Formations Academy Securitas Belgium

Contacteer ons

Contacteer ons via volgende knop om je in te schrijven.

Contacteer ons