Skip to main content

Mobiele bewaking

De meest kostenefficiënte bescherming van uw bedrijf is mobiele bewaking in combinatie met veiligheidscamera’s – ideaal als u geen permanent bewakingsteam in huis hebt.

Veiligheidsagent: ontrading door preventie

In samenspraak met onze experts bepaalt u frequentie en duur, traject en te controleren punten van preventieve rondes door Securitas mobiele bewaking. Doet er zich een noodsituatie voor of wordt een alarm getriggerd? Dan stuurt de meldkamer onmiddellijk de dichtstbijzijnde Securitas patrouille ter plaatse voor interne en externe controles – de klok rond.

Securitas patrouille: 24/7 snelle respons en actie

Ons fijnmazige netwerk garandeert de snelste responstijden. Interventies van Securitas-veiligheidsagenten verlopen volgens het boekje: ze krijgen de beste veiligheidstraining op de Belgische markt. Hebt u zelf veiligheidsmedewerkers in dienst? Ook dan biedt de formule van Securitas mobiele bewaking een grote meerwaarde.

Camerabewaking, mobiele surveillance en extra services

Onze service reikt verder dan controlerondes en interventies: van camerabewaking, intelligent sleutelbeheer en track & trace-systemen tot evacuatieplannen en temperatuurmetingen. Kortom, integrale veiligheid via een transparante aanpak op maat, inclusief realtime monitoring en rapporting.

3 voordelen mobiele bewaking van Securitas

  • Kostenefficiënte oplossing op maat van uw noden.
  • Transparante aanpak én rapportering in real time.
  • Mix van preventie (ontrading en controlerondes) en snel ingrijpen.

Dit formulier is niet beschikbaar.

Om het formulier weer te geven, moet u doelgroepgerichte cookies accepteren.

Om uw cookie-voorkeuren te wijzigen: