Beveiligingsoplossingen om zorginstellingen te ontzorgen

De veiligheidsrisico’s voor zorginstellingen worden vaak onderschat. Bezoekers kunnen er vrij binnen en buiten lopen, er is veel dure apparatuur aanwezig en ook medicijnen die enkel op voorschrift te verkrijgen zijn. Securitas kan u helpen de voornaamste risico’s in kaart te brengen en doeltreffende maatregelen te nemen.

Denk maar aan: 

  •  Diefstal, soms met levensbedreigende gevolgen 
  • Vandalisme 
  • Agressie tegenover het medisch personeel 
  • Brand 
  • Lekken van gevoelige, medische informatie 

De ervaren medewerkers van Securitas staan u met raad en daad bij om de meest geschikte beveiligingsoplossing te vinden en tegelijkertijd uw patiënten een veilig gevoel te geven. 

Optimale veiligheid voor uw zorginstelling

Securitas heeft veel expertise in de zorgsector, van ziekenhuizen tot rusthuizen en OCMW’s. Maar elke zorginstelling is uniek. We zoeken via een Security Scan steeds naar een oplossing op maat van uw beveiligingsbehoeften. Daarvoor combineren we verschillende Securitas-bouwstenen en hebben we oog voor het hand in hand gaan van beveiliging en het creëren van een gastvrije omgeving. We bieden onder meer: 

We houden niet enkel rekening met de beveiliging van uw zorginstelling, maar ook met de algemene veiligheid. Securitas heeft daartoe specifieke safety-oplossingen zoals EHBO-trainingen, evacuatieoefeningen en brandpreventie. Daarnaast biedt Securitas een waaier van technologische veiligheidsoplossingen aan: branddetectoren, intercomsystemen, ASTRID-radiodekking, communicatietoestellen,…