Bewaking op afstand & Monitoring

Een mix van technologie en dienstverlening voor bewaking en begeleiding op afstand

Om de veiligheid van uw medewerkers en uw gebouwen te vergroten, spelen de operatoren van onze meldkamer een cruciale rol. Dankzij een juiste combinatie van alarmsystemen, camera’s en een connectie met onze meldkamer, worden alle alarmsignalen opgevolgd om een maximale veiligheid te garanderen.

Performante technologie: Wij garanderen u optimale veiligheid dankzij het gebruik van de nieuwste technologie in het SOC (Securitas Operations Center), onze meldkamer.

Bij Securitas vormt camerabewaking de basis van een volwaardige oplossing. Op kritieke momenten, zoals openings- en sluitingsuren of tijdens een overdracht van goederen, kunnen we de waakzaamheid verhogen. Wij bieden u veiligheid als een service: u krijgt extra ondersteuning wanneer u die het meest nodig heeft en dat alles tegen een democratische basisprijs.

Securitas zorgt ervoor dat de nieuwste en meest relevante technologische ontwikkelingen worden geïntegreerd in haar product- en dienstenaanbod. De technologie stelt ons in staat om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat bestaande systemen geïntegreerd kunnen worden. Dankzij nauwkeurige geolocalisatie, toegangscontrole op afstand via bewakingsbeelden, Track & Trace systemen, kentekenregistratie, enz. verhogen wij uw veiligheid aanzienlijk met een minimale investering.

Raadpleeg onze oplossingen voor monitoring.

5 belangrijke voordelen van bewaking op afstand

  • 24/7 centraal aanspreekpunt en doeltreffende alarmopvolging.
  • Gewaarborgde back-up en interventie in noodsituaties.
  • Gespecialiseerde operatoren voor begeleiding op afstand.
  • Optimale mix van technologie en menselijke tussenkomst.
  • Op maat van uw veiligheidsbehoeften, met respect voor uw privacy en de wetgeving.