Camguard

De Camguard is de ideale oplossing om kleinere bedrijfsgebouwen en terreinen te beveiligen. Securitas biedt u met dit compact en gemakkelijk te installeren systeem een beveiliging tegen inbraak en diefstal.

De Camguard oplossing is gebaseerd op drie principes: detectie, verificatie en reactie.

  • Detectie: bewaking van gevoelige gebieden door detectiecamera's. Intelligente software voor beeldanalyse van de camera.
  • Verificatie: beeldverificatie na alarm door de operator via PTZ-camera (360° dome camera).
  • Reactie: de meldkameroperator spreekt indringers live toe via de luidspreker(s), een mobiele bewakingsagent en/of politiediensten kunnen ter plaatse gestuurd worden.

Een rendabele oplossing

camguardDe Camguard is een mobiel camerabewakingssysteem dat snel te installeren is. Ze neemt weinig ruimte in beslag en heeft geen IT infrastructuur nodig.

Er kunnen in totaal vier units gecombineerd worden zodat we een veiligheidsoplossing op maat kunnen uitwerken. Een Camguard kan uitgerust worden met verschillende camera’s (detectie-, verificatie of opnamecamera, ...), een luidspreker of verlichting.

 

 

All-in-one mobiel bewakingssysteem

De Camguard wordt geconfigureerd op basis van uw noden. Zo kunt u zelf aangeven welke detectiegrenzen u wilt.

De Securitas meldkamer (het SOC) monitort de camerabeelden 24/7. Bij een alarmmelding kunnen onze operatoren via de luidspreker ingrijpen of indien nodig de ordediensten verwittigen en/of onze dichtstbijzijnde mobiele bewakingspatrouille ter plaatse sturen. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.

Waarom kiezen voor de Camguard van Securitas?

camguard2

Securitas biedt met Camguard een unieke mobiele beveiligingsoplossing, maar ook bijhorende services, die uit te breiden zijn volgens uw specifieke behoefte. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om in te grijpen in stressvolle risicosituaties.

Enkele voordelen op een rijtje:

 

  • Mobiele applicatie en webportaal;
  • Kosteneffeciënte oplossing in vergelijking met permanente bewaking;
  • End-to-end dienstverlening: installatie, detectie, analyse, reactie, preventie en onderhoud;
  • Security-as-a-service: de nieuwste monitoringstechnologieën voor een democratische instapprijs;
  • Kan worden gecombineerd met een brede waaier aan meldkamerdiensten, permanente en mobiele bewaking;
  • Bij noodsituaties worden de hulpdiensten meteen verwittigd.