Skip to main content

Safety

Zorgen we binnenkort ook voor uw veiligheid? Iedereen heeft het recht om zich altijd en overal veilig te voelen: thuis, op het werk, op publieke plaatsen of onderweg.

Veiligheid is niet alleen een basisrecht, het is eveneens een voorwaarde om goed te functioneren. Bedrijven en overheden doen er alles aan om de veiligheid te garanderen voor hun medewerkers en burgers. Maar in onze snel veranderende samenleving wordt het verzekeren van de veiligheid steeds complexer.

Keuze uit veiligheidsoplossingen

Securitas kan als partner met een 100% focus op veiligheid heel veel expertise aanbrengen. We bouwden door de jaren heen een ruim portfolio van veiligheidsoplossingen uit: van het beschermen van individuele medewerkers en het geven van brandblus- en EHBO-trainingen op maat tot het organiseren en uitvoeren van evacuatieprocedures en het verzorgen van eerstehulpverlening op events.

Via een Safety Scan zien onze experts waar we uw veiligheidsprocedures verder kunnen verbeteren.

Optimaliseren van safety en security

Securitas denkt mee met uw organisatie en probeert waar mogelijk te optimaliseren. Zo zijn alle veiligheidsmedewerkers van Securitas, eveneens getraind als bewakingsagent. Dat maakt het mogelijk verschillende functies te combineren, wat kosten- en tijdbesparend werkt. Securitas-medewerkers worden uiteraard grondig gescreend en krijgen continu bijscholing, zodat u zeker bent dat ze de nodige kennis hebben van de actuele regelgeving en snel en adequaat kunnen handelen.

Bedrijfszekere technologie

Om een proactieve, geïntegreerde veiligheidszorg op maat te kunnen aanbieden, benut Securitas 100% de mogelijkheden van de digitale technologie. Mede door de overname van SAIT, een beveiligingsexpert voor draadloze communicatie, fysische beveiligingssystemen en ICT heeft Securitas hiervoor vandaag alle kennis in huis. Zo kunnen we met onze Lone Worker-oplossing via levenstekens continu de individuele toestand van medewerkers die zich naar afgelegen of onveilige plaatsen moeten begeven, monitoren. We zetten ook de nieuwste technologie in om in kritische situaties betrouwbare radionetwerken te verzekeren en kunnen ASTRID-radiodekking garanderen. Securitas kan u eveneens een kostenefficiënte, geautomatiseerde oplossing aanreiken voor het maken en bijwerken van uw evacuatieplannen, interventiefiche en interventiedossier.

Flexibiliteit

Bij Securitas ligt de focus primordiaal op veiligheid. Securitas doet nooit concessies op veiligheidsmaatregelen, want instaan voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medewerkers is onze kernactiviteit. Onze flexibele, multi-inzetbare medewerkers zorgen via een dienstverlening op maat voor uw veiligheid op het moment dat u daar het meest behoefte aan heeft. Safety-as-a-service, is voor ons geen loos begrip, maar een concept waar we dagelijks invulling aangeven.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding