Remote Video Solutions Go

Securitas is specialist in beveiligingsoplossingen waarbij bewakingsdiensten en geavanceerde technologieën gecombineerd worden. Securitas ontwikkelt videobewakingstools en elektronische beveiligingsdiensten om de toegang tot uw bedrijf te beveiligen en te anticiperen op risico’s.

Image pour PME Securitas Belgium

Luister naar de getuigenis van onze klant over onze oplossing

Het gebruik van detectiecamera’s (binnen en buiten) in combinatie met de aansluiting op de Securitas alarmcentrale maakt een intelligente analyse mogelijk van elke gebeurtenis of problematische situatie. Door het gebruik van de IVA-analysetechnologie kunnen de camera's dienen als bewakingscamera's en als alarmdetectoren.

De werking van Securitas RVS Go wordt continu bewaakt door onze operatoren in de meldkamer. Dankzij deze verbinding met onze meldkamer kan u ook genieten van verschillende andere diensten.
 
Dankzij deze intelligente beveiligingsoplossing kunnen operators incidenten in real time monitoren en meteen de geschikte maatregelen nemen: een directe spraakinterventie via luidsprekers, het uitsturen van een mobiele bewakingsagent of het verwittigen van politie of hulpverleningsdiensten.
Images pour PME Securitas Belgium

De voordelen

  • Securitas RVSGO vermindert het risico op inbraak, diefstal of beschadiging en laat u toe om te allen tijde de gepaste maatregelen te nemen.
  • Real time beveiliging dankzij het gebruik van detectiecamera's en specifieke beeldanalysesoftware.
  • Preventie, registratie, detectie, verificatie, analyse, (re)actie & communicatie.
  • Geïntegreerde beveiligingsoplossingen inclusief het ontwerp, de installatie en het volledige onderhoud van de systemen, gekoppeld aan bewaking op afstand (beeldverificatie na alarm en) en mobiele bewakingsdiensten (interventies na alarm).
  • Securitas is verantwoordelijk voor de volledige uitrol en opvolging van het project.
Securitas small business woman graphic designer

Contacteer ons

Klik op onderstaande link om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons