Skip to main content
Securitas Belgium PME KMO's

Safety Box

Zoekt u een oplossing om uw machines, bouwmateriaal en ander gereedschap op de werf maximaal te beveiligen? Of laat u uw expomateriaal niet graag onbewaakt achter? Door de algemene verhoogde waakzaamheid in onze maatschappij, gaan criminelen steeds creatiever te werk. Wees zelf even creatief en pak uit met de Safety Box.

Een flexibele beschermingsoplossing

De Safety Box is een mobiel en draadloos beveiligingssysteem met detectoren voor binnen- en buitengebruik. Met de Safety Box wil Securitas u een snelle en flexibele oplossing bieden tegen inbraak. Het tijdelijk alarmsysteem kan ook als aanvulling op een bestaand beveiligingssysteem worden gebruikt.

Zodra de Safety Box operationeel is, kunt u het systeem op een eenvoudige manier activeren met behulp van een smartphone. Het ontwerp wordt door een consultant op maat gemaakt.

Alarm bij beweging

Als de detectoren van de Safety Box bewegingen waarnemen, stuurt het draadloos alarmsysteem een signaal naar het SOC, de Securitas meldkamer. Onze ervaren operatoren ondernemen meteen actie volgens een afgesproken procedure. Zo kunnen onze operatoren u bij alarm een sms sturen of meteen opbellen. Is er een interventie nodig, dan schakelen we de hulpdiensten in of roepen we dichtstbijzijnde bewakingspatrouille van Securitas op.

Waarom kiezen voor de Safety Box?

Met ons draadloos alarmsysteem wordt uw site de klok rond bewaakt zonder een bewakingsagent fysiek ter plaatse te hoeven hebben. Securitas biedt u op die manier een kostenefficiënte, mobiele beveiligingsoplossing. Maar er zijn ook heel wat andere voordelen:

  • End-to-end oplossing: installatie, detectie, analyse, monitoring, reactie en rapportage;
  • Snelle en gegarandeerde respons bij incidenten;
  • Mogelijkheid om bij incidenten Securitas bewakingsagenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden;
  • Goed opgeleide en getrainde operatoren in de meldkamer, die op regelmatige basis bijscholingen krijgen, zodat de kwaliteit van de dienstverlening verzekerd blijft;
  • Security-as-a-service: de nieuwste monitoringstechnologieën voor een lage instapprijs;
  • Plug & play: een flexibele, draadloze en innovatieve oplossing, in een handomdraai geïnstalleerd;
  • Eenvoudige activatie van het mobiel alarmsysteem via afstandsbediening of telefoon.
Securitas small business woman graphic designer

Contacteer ons

Klik op onderstaande link om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons

Lees meer over onze andere oplossingen