Securitas RVS Go - wij bewaken alles wat buiten staat!

Securitas RVS Go omvat alles wat u nodig heeft om met videobewaking van start te gaan. Ons deskundig advies helpt u bij de keuze van de camera’s en bijhorende diensten.

Een gebroken raam, een agressie incident in de winkel of gestolen goederen - het zijn zaken die uw dagdagelijkse activiteiten op een negatieve manier kunnen beïnvloeden. De videobewaking van Securitas verlaagt het risico en laat u toe in geval van een incident de juiste maatregelen te treffen.

Beelden in hoge resolutie vergroten de kans om een misdrijf op te lossen

Met Securitas RVS Go camerabewaking kunnen videobeelden met een resolutie tot 1080p opgenomen worden. Deze scherpe, beelden in hoge resolutie vergroten de kans om daders te identificeren, wat leidt tot een hoger aantal opgeloste incidenten.

Real time video en lokale opnames

Securitas RVS Go is een flexibel camerabewakingssysteem. Door middel van een beveiligde verbinding heeft u toegang tot real time videobeelden in hoge resolutie, zowel via mobiele apparaten (zoals tablet of smartphone) als via een webbrowser.

Onderhoudsovereenkomst en professionele camera’s

Dankzij het gebruik van de professionele camera’s van Axis, marktleider in bewakingscamera’s, kunnen we performante, kwalitatieve oplossingen aanbieden.
Alle camera’s hebben een minimum resolutie van 720p, wat voor scherpe beelden en een duidelijk weergave van de gebeurtenissen zorgt.
De maandelijkse kostprijs van Securitas RVS Go omvat zowel installatie als onderhoud. Zo zorgen wij ervoor dat technische problemen zonder bijkomende kosten opgelost worden.
RVS Go geeft u de mogelijkheid om tot 16 camera’s te beheren. Indien verdere uitbreiding nodig is kan het systeem geüpgraded worden naar Securitas RVS Premium, met tal van bijkomende mogelijkheden.

Video analyse en monitoring

Het RVS Go platform is rechtsreeks verbonden met de Securitas meldkamer. Wat naast monitoring van het systeem, ook toegang geeft aan tal van andere diensten. Indien de camera’s worden ingezet voor het detecteren en voorkomen van inbraken of vandalisme zullen deze uitgerust worden met intelligente video analyse software. Dankzij deze software, zal de camera een alarm genereren in de Securitas meldkamer. Op basis van dit alarm kunnen de operatoren de gebeurtenissen in real time volgen en onmiddellijk de gepaste maatregelen treffen, zoals het direct toespreken via luidspreker,  het sturen van beveiligingsagenten, politie of hulpdiensten.
De intelligente video analyse biedt heel wat mogelijkheden. De meest voorkomende is het detecteren van beweging, of handelingen binnen een bepaald gebied. Zodra de camera, die in dit geval fungeert als bewakingscamera en alarmdetector, een afwijkend gedrag detecteert, wordt de Securitas meldkamer gealarmeerd en kan de operator de nodige acties ondernemen.

 

Meer info?
Laat je gegevens hieronder achter en we contacteren je zo snel mogelijk.