Remote Video Solutions Go

Met bewaking op afstand start je de dag zonder zorgen.

Campagne RVS Go Securitas Belgium Remote Video Solutions

Securitas waakt over jouw bedrijf

Met bewaking op afstand van Securitas is je nachtrust verzekerd. Naast geavanceerde technologieën en gecertificeerde bewakingsagenten reken je op:

  • de snelste interventietijden
  • de grootste wagenvloot
  • onklopbare en persoonlijke service
  • continuïteit van je bedrijfsactiviteiten
  • een oplossing op maat van je wensen

En er is meer: wij waken de klok rond over je bedrijf. En verzekeren passende en doeltreffende actie bij élk alarm. Zo lig jij ’s nachts niet meer wakker van veiligheidsrisico’s en begin je energiek aan je werkdag. Zeker met deze muziek.

Remote Video Solutions Go - Intervention après alarme et ronde virtuelle Securitas Belgium

Interventie na alarm

Vertrouw je bedrijfsbeveiliging toe aan onze mobiele patrouilles. Onze alarmopvolging is snel, doortastend en kostenefficiënt. We voeren een grondige inspectie uit om risico’s te detecteren, en verwittigen de ordediensten indien nodig. Interventie zonder of met sleutel, via klassieke toegangsmiddelen of sleutelbuizen? Alles kan.

Vraag meer informatie
Remote Video Solutions Go - Intervention après alarme et ronde virtuelle Securitas Belgium

Virtuele ronde

Vooral buiten de kantooruren is bewaking een must. Strategisch geplaatste camera’s monitoren je site en bewaken gevoelige punten in de beveiligingsketen. Doet er zich een incident voor? Dan reageert het Securitas Operating Center (SOC) onmiddellijk. Operatoren grijpen onmiddellijk in, bijvoorbeeld via luidsprekers, en waarschuwen onze interventieteams of hulpdiensten indien nodig.

Vraag meer informatie
Images pour PME Securitas Belgium

Remote Video Solutions Go

Met deze totaaloplossing haal je het onderste uit de kan van videobewaking. Scherpe videobeelden verhogen de kans om daders te identificeren. En dankzij een beveiligde verbinding heb je altijd toegang tot realtimebeelden. Het systeem beheert tot 16 camera’s, met de mogelijkheid om nog uit te breiden. Gaat er een alarm af? Onze operatoren volgen live de beelden en nemen passende maatregelen. Kortom, een volledige geïntegreerde oplossing.

Vraag meer informatie

Hoor onze klanten aan het woord over Remote Video Solutions (RVS):

Customer case Inter-beton

Ontdek hoe wij onze Inter-beton-klant helpen brandstofdiefstal en het financiële verlies dat met diefstal gepaard gaat, te voorkomen.

Customer case ATL Renting

Ontdek hoe we onze klant ATL Renting helpen met onze oplossing Remote Video Solutions Go.

Contacteer ons

Klik op onderstaande link om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons