Gasanalist - Wij voorkomen explosiegevaar

Werkt u in uw bedrijf met gevaarlijke gassen? Om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen, kunt u een beroep doen op onze gasanalisten. 

Ervaren gasanalisten

Een gasanalist monitort de gasconcentraties van besloten ruimtes en geeft deze initieel vrij om activiteiten uit te voeren. Onze gasanalisten worden streng geselecteerd, krijgen een grondige opleiding en scholen zich continu bij. Zo kunnen onze medewerkers steeds uw veiligheid optimaal waarborgen.

Naast gasanalisten heeft Securitas ook brand- en tankwachten, First Aid-medewerkers en meer dan 5.000 bewakingsagenten in dienst. Om uw veiligheidsbeleid zo kostenefficiënt mogelijk uit te voeren, kunnen meerdere taken worden gecombineerd.

Explosiegevaar tijdig opsporen

De kerntaak van onze gasanalisten bestaat uit het detecteren van explosiegevaar. Ze doen een evaluatie van de werkomgeving voor de start van de werken, houden toezicht op de naleving van veiligheidsvoorschriften, voeren gespecialiseerde metingen uit (Ex-Ox-Tox), controleren detectietoestellen en sporen lekken op.

Waarom gasanalisten van Securitas?

Bij Securitas ligt de focus primordiaal op veiligheid. Instaan voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medewerkers is onze kernactiviteit. Securitas beschikt over alle veiligheidsmiddelen en een pool van goed opgeleide, multi-inzetbare medewerkers.

Waarom nog:

  • Securitas doet als externe partij geen concessies op veiligheidsmaatregelen. Veiligheid is altijd prioritair
  • Geen investeringen in materiaal dat maar af en toe wordt gebruikt
  • Geen vaste kosten, maar periodieke versterking van uw ploeg
  • Securitas staat borg voor uw veiligheidsrisico
  • Mogelijkheid om veiligheidswachten voor meerdere veiligheidstaken in te zetten, zoals ook eerstehulpverlening en beveiligings- en bewakingsopdrachten

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.

vrthfdm8eeeufabqvoomvq