Mobilecam - Wij zorgen voor uw veiligheid, altijd en overal

Heeft u slechts nood aan een tijdelijke beveiligingsoplossing om uw werf, parkeergarage of sportevenement te beveiligen? Securitas biedt met zijn mobiele camerabewakingssysteem Mobilecam een flexibele, kostenefficiënte beveiligingsoplossing op maat. 

Kostenefficiënte oplossing

mobilecam

Mobilecam is een mobiel bewakingssysteem op afstand, dat indringers afschrikt en ook afgelegen sites goed bewaakt. Bovendien is de Mobilecam-technologie dezelfde als deze van onze bewezen permanente camerabewakingsoplossing. Dat laat toe onze diensten snel en op een kostenefficiënte manier uit te proberen, vooraleer te investeren in een permanent systeem.

Een Mobilecam bestaat uit verschillende bewakingscamera’s (thermische, PTZ,…), verlichting, detectoren, een luidspreker, beeldrecorder en een IP-communicatiesysteem, die geplaatst zijn op een verrijdbaar onderstel.

All-in-one mobiele bewaking

mobilecamDe Mobilecam wordt geconfigureerd op basis van uw noden. Zo kunt u zelf aangeven welke detectiegrenzen u wilt. Het wireless systeem kan bovendien eenvoudig opnieuw worden geïnstalleerd op andere sites.

De Securitas-meldkamer monitort de camerabeelden 24/7. Bij een alarmmelding kunnen onze operatoren via de luidspreker interveniëren of indien nodig de ordediensten verwittigen en/of onze dichtstbijzijnde mobiele bewakingspatrouille. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.

Waarom Mobilecam?

Securitas biedt met Mobilecam een unieke mobiele beveiligingsoplossing, maar ook bijhorende services, die uit te breiden zijn volgens behoefte. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om in te grijpen en de sturingsacties over te nemen in stressvolle risicosituaties.


Enkele voordelen op een rijtje:

  • Geen voorafgaande investeringen nodig
  • End-to-end dienstverlening: analyse, installatie en opvolging
  • Security-as-a-service: de nieuwste monitoringstechnologieën voor een lage instapprijs
  • Kan worden gecombineerd met een brede waaier aan meldkamerdiensten, permanente en mobiele bewaking
  • Bij noodsituaties worden de hulpdiensten meteen verwittigd
  • Realtime updates en open communicatie over alarmmeldingen

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.