Securitas security Denmark

Waasland Shopping Center

Net zoals in andere shopping centra hebben ook de handelszaken in het Waasland Shopping Center te lijden onder winkeldiefstallen. Het management toont een grote betrokkenheid naar de handelaars wat betreft winkeldiefstallen. Daarom heeft Waasland Shopping aan bewakingspartner Securitas gevraagd om samen te werken in het kader van de bestrijding van de winkeldiefstallen.

Naast een verhoogde waakzaamheid van de bewakingsagenten ter plaatse werden er twee projecten opgestart. In een eerste project werd er een winkelinspecteur ingeschakeld die dagelijks enkele uren in verschillende winkels aanwezig was om observaties en betrappingen  te doen. De reacties van de betrokken handelaars en de resultaten van het aantal diefstallen waren zeer positief.

Het tweede project betreft de diefstalpreventie training van het winkelpersoneel. Tijdens twee informatieve sessies werd het winkelpersoneel getraind over diefstaltechnieken, daderprofielen en werd hen verschillende tips gegeven wat er het beste dient te gebeuren in gevallen van diefstal en agressie. Ook hier waren de reacties positief. Door deze initiatieven kunnen de bezoekers van het Waasland Shopping Center nog rustiger winkelen !

Wenst u te weten hoe wij u verder kunnen helpen? Vul onderstaand formulier in.