Partnership Securitas en Tectum Group

vrijdag 24 juni 2016

Nieuw aanbod voor de beveiliging van uw bedrijfsgebouw, van terrein tot het dak!

Waterschade, inbraak en brand zijn de meest voorkomende problemen voor bedrijfsgebouwen.
Wij begrijpen maar al te goed dat het cruciaal is om tijdig en correct in te grijpen om permanente schade aan uw gebouw te voorkomen. Als klant geniet u bij dit aanbod van de actieve beveiliging door Securitas’ technologische systemen en opvolgingsdiensten vanuit de meldkamer. Daarnaast bieden we u bij (potentiële) schade de onderhoud- of herstellingsdiensten van Tectum Group voor uw dak aan.

Dakproblemen ontstaan het vaakst omwille van wateroverlast. Bij het opmerken van schade of potentiële schade aan het dak van uw bedrijfsgebouw door de camera’s van Securitas, worden deze doorgegeven aan onze partner en geniet u van een snellere reactietijd tussen schade en onderhoud/herstel. Zo voorkomt u de miserie van permanente dakschade.

Ook bij inbraak of brand verwerken we de binnenkomende alarmsignalen en doen we op dit kritiek moment een inzage via de camera’s op uw terrein en dak. Het voordeel is dat onze bewakingsagenten snel ter plaatse kunnen zijn voor directe controle en indien het gevaar zich verhoogt in de tijd dan kunnen we ook rechtstreeks de orderdiensten oproepen.

Wenst u meer te weten over dit aanbod?

Vraag meer informatie en prijzen op via sales@alert-services.be of via uw Sales Coach.

Beschikbare documenten