vrijdag 30 oktober 2015

RetailDetail - De winkel van de toekomst

Het winkelgedrag van de consument is ingrijpend gewijzigd: de nieuwe klant, die 24/7 online is, stelt nieuwe eisen en verwacht een extra dimensie. Binnen de context van het nieuwe winkellandschap, de toenemende digitalisering en de steeds beter geïnformeerde en altijd geconnecteerde consument, moeten de klassieke denkpatronen van de retail tegen het licht gehouden worden. Daarbij zal de klantbeleving meer dan ooit centraal staan.

Een optimale klantbeleving is echter enkel mogelijk als de klant zich veilig voelt in de winkel. Voor onszelf en onze medewerkers willen we toch ook de klant kunnen helpen in een veilige en aangename werkomgeving?

Securitas heeft een specifiek aanbod voor de retail en blijft dit verder ontwikkelen in samenspraak met onze klanten. Securitas is dan ook een logische partner in het Future of Shopping verhaal van RetailDetail en Unizo : een roadshow langs verschillende steden, met tal van innovaties die bepalend zullen zijn voor het toekomstige retailmodel. De eerste roadshows in Leuven, Gent, Mechelen en Hasselt waren alvast een succes en in de lente van 2016 worden er nieuwe steden bezocht.

Securitas focust op de veiligheid van mensen, de fysieke beveiliging van uw activa en de digitale beveiliging van informatie en communicatie. Zorg voor de klant staat daarbij centraal in het beveiligingsaanbod van Securitas

Dankzij de toewijding van de Securitas medewerkers en het aanbod aan beveiligings- en safety oplossingen kan de retailer zich richten op zijn kernactivieit.