Skip to main content

Onze strategie

Bij Securitas leiden we de transformatie van de beveiligingsindustrie door onze klanten centraal te zetten. We zetten gekwalificeerde en betrokken mensen in en bieden een diepgaande expertise aan met oog voor innovatie. Securitas biedt volledige oplossingen aan door verschillende diensten op een efficiënte manier met elkaar te combineren.

Onze focuspunten

Onze ambitie is om partner te zijn in intelligente beveiligingsdiensten. Daarvoor richten we ons op vier focuspunten: empowerment van onze mensen, betrokkenheid van de klant, leiderschap en innovatie op vlak van intelligente beveiligingsdiensten en efficiëntie.

Wereldwijde expertise, lokale aanwezigheid en oplossingen op maat

Bij Securitas kunnen we ook in de toekomst aan de behoeften van onze klanten blijven voldoen. Dit doen we door onze sterke aanwezigheid wereldwijd en ons unieke vermogen om ons lokaal aan te passen met op maat gemaakte oplossingen.

We gebruiken data om risico's te beoordelen, om te innoveren binnen al onze beveiligingsdiensten, en om een geavanceerde rapportage en tijdige communicatie met onze klanten te verzekeren.

Samen maken deze elementen van ons marktleider en partner in intelligente beveiligingsdiensten.

We are your intelligent protective services partner

Dit formulier is niet beschikbaar.

Om het formulier weer te geven, moet u doelgroepgerichte cookies accepteren.

Om uw cookie-voorkeuren te wijzigen: