Strategie

Onze strategie bestaat in het leveren van geïntegreerde beveiligingsdiensten In de core business van Securitas staat het leveren van geïntegreerde beveiligingsdiensten centraal. In samenwerking met onze klanten ontwikkelen we efficiënte oplossingen op maat met het juiste evenwicht aan beveiligingsbeambten ter plaatse, mobiele bewakingsdiensten en technologische beveiligingsoplossingen. We ontwikkelen ook nieuwe diensten die een toegevoegde waarde bieden voor onze klanten en onze winstgevendheid vergroten.

Securitas is kennisleider op het gebied van beveiliging en biedt een brede waaier aan diensten: gespecialiseerde bewaking, mobiele diensten, alarmopvolging, technologische oplossingen, consulting en onderzoek.

  • Sterkere klantrelaties opbouwen: Om onze sterke positie binnen de beveiligingssector te behouden, moeten we kwaliteitsvolle diensten blijven leveren en onze financiële doelen blijven bereiken. Daarvoor moeten we de waardeketen stadig beklimmen, toegevoegde waarde creëren voor onze klanten en zo sterke, duurzame relaties met hen opbouwen en tegelijk onze winstgevendheid vergroten.
  • Oplossingen op maat ontwikkelen: Securitas ontwikkelt in samenwerking met haar klanten rendabele beveiligingsoplossingen die aan de behoeften van de klant zijn aangepast. Wij zorgen voor het juiste evenwicht aan expertise – beveiligingsbeambten ter plaatse, mobiele beveiligingsbeambten en speciaal opgeleide beveiligingsbeambten die in een opvolgingscentrum werken – en de optimale integratie van nieuwe oplossingen.
  • Investeren in nieuwe technologie: Beveiligingsoplossingen en -technologie, zoals camerabewaking op afstand, blijven aan belang winnen als onderdeel van de beveiligingsindustrie. Zo investeren we in het kader van onze strategie sterk in dit domein en streven we ernaar om onze verkoop van technologische oplossingen te vergroten. Daardoor zullen we de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren en tegelijk de waardeketen kunnen beklimmen.
  • Onze positie versterken in opkomende markten: Een belangrijk onderdeel van onze langetermijnstrategie is het uitbreiden van onze wereldwijde aanwezigheid en het blijven groeien in opkomende markten. We streven ernaar om een sterke positie in de beveiligingssector te behouden en ons vermogen te verzekeren om diensten te leveren aan onze klanten wereldwijd.