Skip to main content

Onze strategie

Bij Securitas leiden we de transformatie van de beveiligingsindustrie door onze klanten centraal te zetten. We zetten gekwalificeerde en betrokken mensen in en bieden een diepgaande expertise aan met oog voor innovatie. Securitas biedt volledige oplossingen aan door verschillende diensten op een efficiënte manier met elkaar te combineren.

Onze focuspunten

Onze ambitie is om partner te zijn in intelligente beveiligingsdiensten. Daarvoor richten we ons op vier focuspunten: empowerment van onze mensen, betrokkenheid van de klant, leiderschap en innovatie op vlak van intelligente beveiligingsdiensten en efficiëntie.

Wereldwijde expertise, lokale aanwezigheid en oplossingen op maat

Bij Securitas kunnen we ook in de toekomst aan de behoeften van onze klanten blijven voldoen. Dit doen we door onze sterke aanwezigheid wereldwijd en ons unieke vermogen om ons lokaal aan te passen met op maat gemaakte oplossingen.

We gebruiken data om risico's te beoordelen, om te innoveren binnen al onze beveiligingsdiensten, en om een geavanceerde rapportage en tijdige communicatie met onze klanten te verzekeren.

Samen maken deze elementen van ons marktleider en partner in intelligente beveiligingsdiensten.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding