Skip to main content

Onze verantwoordelijkheid

Duurzaamheid draait om het bouwen van een sterk en winstgevend bedrijf voor de toekomst en het leveren van duurzame economische, sociale en ecologische waarde voor onze klanten, werknemers en investeerders. Bij Securitas biedt duurzaamheid een basis voor groei op lange termijn.

Klanten kunnen zich richten op hun kernactiviteiten

Met de nodige kennis van de activiteiten, waarden en doelstellingen van elke klant kunnen we beveiligingsoplossingen en -diensten ontwikkelen die zijn afgestemd op hun individuele behoeften. Onze klant kan zich zo concentreren op zijn kernactiviteit. Securitas biedt ook gespecialiseerde diensten aan die onze klanten helpen efficiënter te worden en hun impact op het milieu te verminderen.

Duurzame bedrijfsvoering

Het is voor ons een prioriteit om een verantwoordelijke en betrouwbare werkgever te zijn, maar we moeten ook onze activiteiten op een ethische manier uitvoeren, onze impact op het milieu in gedachten houden en kwaliteitsvolle diensten verlenen. Pas dan zullen al onze activiteiten duurzaam zijn.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding