Skip to main content

Integrity Line

Hoe meldt u wangedrag en niet-naleving bij Securitas?

Bij Securitas maken onze collega's elke dag het verschil. Wij zijn trots op de manier waarop zij onze kernwaarden integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid in praktijk brengen en tegelijkertijd mensen, panden en eigendommen over de hele wereld beschermen. Deze waarden bepalen wie wij zijn en zijn richtinggevend voor onze beslissingen en handelingen.

Elke stem telt bij Securitas. Wij vertrouwen erop dat onze collega’s, maar ook opdrachtgevers, leveranciers en relaties, zich uitspreken als een situatie een bedreiging vormt voor onze kernwaarden en onze reputatie. Het melden van deze problemen geeft ons de informatie die we nodig hebben om de situatie op te lossen en te voorkomen dat soortgelijke situaties zich in de toekomst herhalen.

Wij vinden ook dat iedereen zich veilig moet voelen om zich uit te spreken. Daarom hebben wij voor onze collega’s en anderen een vertrouwelijk meldsysteem opgezet.

De Securitas Integrity Line is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar en is niet bedoeld om de verantwoordelijkheid van het management te vervangen. Wij moedigen je aan om je zorgen als dat mogelijk is te melden bij jouw HR-contactpersoon of manager. Dit extra vertrouwelijke communicatiekanaal biedt je echter een andere manier om je zorgen te delen.

Securitas Integrity Line kun je via deze link raadplegen.

Naast de Securitas Integrity Line, kun je ook meldingen van bezorgdheden doorgeven via:

  • Telefonisch via het Agent Care Center bereikbaar op +32(0)22635500 (24/7 bereikbaar).
  • Of via mail op het intern meldpunt internal.security@securitas.be.

Alle gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding