Skip to main content

Onze waarden en purpose

Sinds de start stelde oprichter Erik Philip-Sörensen de hoogste professionele normen. Deze worden vertaald in onze 3 kernwaarden en onze purpose. Ze dienen als leidraad voor al onze medewerkers bij het ontwikkelen van vertrouwen bij klanten, met collega’s en in de samenleving.

We help make your world a safer place

In 2019 hebben wij honderden collega’s gevraagd waarom zij naar hun werk gaan en wat iedereen bij Securitas wereldwijd verbindt. Hun antwoorden werden vertaald in onze purpose: We help make your world a safer place. Onze purpose dient als een consistente herinnering aan waarom ons werk zo belangrijk is voor onze collega's, onze klanten en onze samenleving.

Onze purpose

“Onze purpose beantwoordt de vraag waarom. Waarom bestaat Securitas? Waarom staan we 's ochtends op en trekken we - met trots - het uniform aan? Onze purpose beïnvloedt hoe we onze strategie vormgeven en hoe we ons gedragen. Het verbindt ons. Onze purpose vertaalt wie we zijn en wat we willen bereiken.” – Magnus Alqhvist, CEO Securitas Group

Kernwaarden

De drie rode bollen in ons logo symboliseren onze drie kernwaarden: integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid. Alles wat we vandaag doen is gebaseerd op deze sterke waarden.

Integriteit

Integriteit betekent dat we eerlijk zijn. We maken geen compromissen op het gebied van integriteit en betrouwbaarheid. We staan erop dat onze medewerkers openlijk hun mening kunnen uiten en hun bezorgdheden kunnen melden.

Waakzaamheid

Waakzaamheid betekent opletten. Onze medewerkers zijn non-stop alert. Ze zijn er om te observeren, te luisteren en te evalueren. Zo beschermen ze de gebouwen en eigendommen van onze klanten.

Hulpvaardigheid

Behulpzaamheid betekent dat we servicegericht zijn en onze klanten en collega's tegemoet komen wanneer dat nodig is. Als onderdeel van onze purpose “We help make your world a safer place”, zal een medewerker altijd helpen wanneer een incident plaatsvindt.

Contacteer ons

Vul het formulier in met uw gegevens en een van onze experts neemt contact met u op.

Securitas Belgium Contact
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken hebt over het gebruik en/of de verwerking van persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@securitas.be

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding