Securitas Belgium

Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van beveiliging en bewaking en is actief in sectoren zoals on-site en remote bewaking, technologische oplossingen, security-advies en trainingen.

A propos de Securitas Belgium - Over ons Securitas Belgium

Door een combinatie van mensen, technologie en kennis kan Securitas inspelen op de specifieke behoeften van de klant om zo de meest efficiënte en vooruitstrevende veiligheidsoplossing te vinden. Meer dan 6500 medewerkers maken in België een verschil in zowel de residentiële sector, bij KMO’s, grote ondernemingen als in de publieke sector.

 

Feiten en cijfers

Securitas in België telt 6500 medewerkers. We hebben het grootste mobiele interventienetwerk in België met 120 voertuigen en 280 mobiele bewakingsagenten. In totaal zijn er 59800 alarmen geconnecteerd met onze meldkamer, het Securitas Operating Center. In 2019 hebben we 1 340 699 ontvangen en 67 620 mobiele interventies opgezet.

 

Aanbod

Bij Securitas kunt u terecht voor 12 verschillende activiteiten aan waarin preventief beveiligen centraal staat. Het inzetten van onze mensen in combinatie met de technologie van morgen maakt dat we telkens weer intelligente oplossingen op maat kunnen aanbieden.

 

- Statische bewaking
- Mobiele bewaking
- Bewaking op afstand
- Receptie & onthaal
- Events
- Fire & Safety

- Professionele diensten & risicomanagement
- Klantenportaal & rapporteringstool
- Training
- Security technologie
- Kritische communicatie
- IT Services

Contacteer ons

Klik op onderstaande link om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons