SecuritasHome, Slim en Veilig Wonen zonder zorgen

Onze experts in beveiliging en automatisering staan voor u klaar!

SecuritasHome biedt een unieke oplossing die de werelden van huisautomatisering en beveiliging combineert. Nu steeds meer toestellen via het internet of andere netwerken met elkaar verbonden zijn, is het niet meer dan logisch dat ook de beveiliging van uw woning deze tendens volgt. Bij SecuritasHome zorgen we ervoor dat u al de voordelen van de technologie kunt ervaren zonder dat u zich hoeft zorgen te maken over de juiste en veilige werking. Daar staan we garant voor.

Alles begint met een kwalitatieve analyse van uw behoeften én van de veiligheidsrisico’s in uw woning.

Vooraleer we een contract afsluiten, dient er een gedetailleerde analyse te gebeuren van uw behoeften en de veiligheidsrisico’s van uw woning. Enkel dan kunnen wij u de gemoedsrust bieden die u verdient. Voor en/of tijdens de installatie zal daarom steeds een expert de situatie ter plaatse met u bespreken en onderzoeken. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren en met het karakter van uw woning.

Al onze componenten zijn uitvoerig getest en goedgekeurd, zodat u kunt vertrouwen op de degelijkheid ervan.

De hardware selectie, inkoop en distributie van onze componenten gebeurt vanuit Securitas. Zo zorgen we ervoor dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Vooraleer wij onze naam en reputatie aan een component van het systeem verbinden, willen we zeker zijn dat de toestellen goed en veilig samen werken. Dat is een garantie waarop u kan vertrouwen.

Voor het digitale platform heeft Securitas in Europa een unieke samenwerking met Alarm.com, dat de meest geavanceerde smart home oplossingen ondersteunt. Zo kan huisautomatisering en beveiliging aangestuurd worden vanuit één mobiele en gebruikersvriendelijke applicatie.

Een vlotte installatie: wij zorgen ervoor.

De installatie wordt gedaan door geselecteerde en gecertifieerde partners, waardoor wij de juiste aansluiting op onze alarmcentrale garanderen. Elke installatie wordt bovendien getest vooraleer deze geactiveerd wordt. Zo bent u zeker dat alles naar behoren werkt, ook als u geen alerts krijgt.

Alles gemakkelijk te bedienen via onze eenvoudige en intelligente app

Omdat voor ons een slimme en veilige woning vooral ook gemakkelijk te bedienen moet zijn, hebben we veel aandacht besteed aan het uitwerken van een intelligente app. Geen gedoe met ingewikkelde configuraties, maar een duidelijke en gemakkelijk te bedienen applicatie die door iedereen kan gebruikt worden. Kijken wie er zonet aan de deur gebeld heeft, wordt kinderspel - ook al zit u zelf in het buitenland!

24/7 monitoring door de alarmcentrale, zonder uw privacy te schenden

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn daardoor in staat om direct onregelmatigheden te ontdekken. Deze ervaring nemen we mee om ook uw woning te beveiligen. De Securitas alarmcentrale is een van de beste en grootste meldkamers van België. Er zijn 24/7 opgeleide specialisten aanwezig waardoor wij de beste dienstverlening garanderen.

In tegenstelling tot sommige andere systemen, zijn uw beelden bij ons bovendien veilig. Zo hebben onze operatoren bvb enkel toegang tot uw camera indien er zich effectief een alarm heeft voorgedaan.

Bewakingsagenten snel ter plaatse

Mocht er zich toch een incident voordoen, dan zijn onze bewakingsagenten snel ter plaatse. Securitas beschikt over het meest fijnmazige netwerk in België, zo is er altijd een agent in de buurt om de situatie te controleren.

Wenst u een gratis en vrijblijvend advies door een van onze experts?
*
*
*
*
*
*
 

* Verplicht veld