Wij nemen uw veiligheidsrisico over

 Wat doet u bij een alarm? Neemt u het veiligheidsrisico en gaat u zelf kijken of verwittigt u meteen de hulpdiensten, ook al is dit misschien niet echt nodig? Securitas neemt elk alarm ernstig en stuurt bij alarm ervaren en getrainde veiligheidsagenten ter plaatse. Zo vermijdt u onnodige veiligheidsrisico’s en kosten. 

Interventie met of zonder sleutel

Bij een alarmmelding sturen de operatoren van de Securitas-meldkamer (alarmcentrale) de dichtstbijzijnde bewakingsagent ter plaatse. Indien u dit wenst, doen ze naast een externe controle ook een controleronde in uw huis. Is het loos alarm? Dan resetten onze mobiele bewakingsagenten uw alarmsysteem. Bij reëel alarm verwittigen ze de ordediensten en blijven ze ter plaatse tot er extra hulp komt.

Altijd een mobiele bewakingsagent vlakbij

Omdat u niet altijd zelf in de buurt van uw woning bent, wordt elk alarm rechtstreeks doorgestuurd naar de Securitas-meldkamer. Deze meldkamer monitort de gps-positie van onze bewakingsagenten, zodat we altijd de dichtstbijzijnde patrouille ter plaatse kunnen sturen. Securitas heeft het meest fijnmazige mobiele netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.

Waarom interventie na alarm met Securitas?

Door uw alarmopvolging en interventie aan Securitas toe te vertrouwen, geeft u de zorg voor uw veiligheid in handen van professionele bewakingsagenten.
De pluspunten:

  • Service op mensenmaat
  • 24/7 monitoring van uw alarmsysteem
  • Vlotte integratie met vrijwel elk alarmsysteem. Investeringen in bestaande systemen blijven gewaarborgd
  • Kostenefficiënte, veilige en sluitende oplossing voor alarmopvolging
  • Open communicatie door onze alarmcentrale bij incidenten of alarmmeldingen
  • Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.
  • Grondige inspectie bij een alarm voorkomt potentieel onveilige situaties

Indien u meer informatie wenst, contacteer ons vrijblijvend op het gratis nummer 0800 99 000 of vul het contactformulier in.