SecuritasHome, het slimme alarmsysteem van en door Securitas. Dat is moderne en professionele bescherming, 24/7.


Onze componenten

Al onze producten zijn getest en goedgekeurd en garanderen een feilloze werking. Bovendien is SecuritasHome zo gebouwd dat we toekomstige evoluties en toestellen kunnen blijven ondersteunen. We houden deze trends in de gaten en voegen componenten toe wanneer ze daar klaar voor zijn. Zo ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos plezier van je slimme woning.


Centrale

De centrale is het hart van je slimme woning. Ze beheert al je draadloos geconnecteerde apparaten en zorgt ervoor dat je je toestellen kan bedienen via de SecuritasHome app.

Bediening

Naast de bediening via app of web, kan je je systeem ook lokaal bedienen via een klavier, afstandsbediening of paniekknop.

Security & safety

Bewegingsdetectoren met of zonder camera, magneetcontacten, glasbreukdetectoren, rookdetectoren, CO-detectoren, hitte detectoren, waterdetectie – we gaan geen risico uit de weg.

Sirenes

Meer nodig dan de ingebouwde sirene van je centrale? Met een binnen- en een buitensirene kunnen we zeker aan je noden voldoen.

Video

Kijk in HD wat er bij je thuis gebeurt. Binnen of buiten, bekabeld of niet, we hebben ongetwijfeld een oplossing voor wat je zoekt.

Slimme toestellen

Slimme toestellen met een link naar veiligheid, dat is ons domein. Bijvoorbeeld met een slimme deurbel weet je altijd en overal wie er voor je deur staat.
De goede werking van je systeem staat voorop

Je alarm heeft een dubbele verbinding: zowel met een simkaart (gsm) als met een gecodeerde internetverbinding. Zo ben je steeds zeker dat het systeem werkt en dat jij of de meldkamer zal verwittigd worden in geval van een incident. Mocht de internetverbinding uitvallen of er is sabotage, dan werkt het systeem gewoon verder. De communicatiekosten zijn inbegrepen in je abonnement.

Wij brengen je ook op de hoogte wanneer er zich een stroomstoring voordoet. Zo kan je meteen controleren wat er aan de hand is en of de andere toestellen in huis nog wel goed werken. Daarnaast heeft je alarm ook een batterij zodat het systeem toch even verder zonder netstroom.

ACTIE: Installatiekost en rookmelder gratis bij installatie binnen de 30 dagen!

Benieuwd hoeveel het kost om je woning slim en veilig te maken?

Laat dan nu hier je gegevens achter en geniet van onze actie. Ons advies is gratis en vrijblijvend!

U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Opmerking
Klik hier voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken.