SecuritasHome, het slimme alarmsysteem van en door Securitas. Dat is moderne en professionele bescherming, 24/7.

Wat is SecuritasHome?

SecuritasHome is een alarmsysteem dat 3 domeinen gelinkt aan de veiligheid van je woning combineert:

  • Een draadloos alarmsysteem tegen inbraak
  • Een bescherming tegen risico’s zoals brand en CO
  • Een slimme woning

Hoe we dat doen? Door een combinatie van moderne technologie en de dienstverlening van Securitas.


Een draadloos alarmsysteem tegen inbraak

Vergeet alarminstallaties uit de vorige eeuw die moeilijke bekabeling vragen, en laat je niet om de tuin leiden door systemen uit de supermarkt die een vals gevoel van veiligheid bieden. Met SecuritasHome haal je het beste van de moderne technologie in huis en heb je de zekerheid dat het alarmsysteem ook echt werkt zoals het hoort. Onze adviseurs en professionele installateurs zorgen ervoor dat je optimaal beveiligd bent. Bovendien is je alarmsysteem verbonden met de meldkamer en staan onze interventieploegen klaar om in te grijpen in geval van een probleem.

Wist je dat?

  • 200 woningbraken dagelijks in België
  • 70% van de Belgen denkt ten onrechte dat zijn woning voldoende beveilid is
  • 25% van de inbrekers keert terug naar huizen waar ze eerder inbraken

Bescherming tegen risico’s zoals brand en CO

De bescherming van je woning en je gezin stopt niet bij bescherming tegen inbraak. Daarom hebben we SecuritasHome ontworpen, het slimme alarmsysteem met een uitgebreid gamma aan producten om je te beschermen tegen allerlei soorten risico’s.

Zo hebben we rookmelders en hittemelders (bvb. voor in een keuken of badkamer) om je te waarschuwen bij brand. Onze CO-melders slaan alarm bij een te hoge concentratie van dit gevaarlijke gas. En onze waterdetectoren geven een signaal als ze in contact komen met water. Al deze componenten staan ook in verbinding met de alarmcentrale en met de rest van de componenten. Zo kunnen we via beelden al een eerste vastelling doen of er iets aan de hand is. Bovendien zullen we jou en je contactpersonen steeds proberen te bereiken en iemand ter plaatse sturen indien nodig. Het leven van jou en je dierbaren is onze eerste bekommernis.

Wist je dat rookmelders verplicht worden in alle Vlaamse woningen uiterlijk vanaf 1 januari 2020?


Een slimme woning

Het beveiligen van je woning is veel meer dan een sirene van een alarmsysteem. Wat dacht je bijvoorbeeld van een slimme deurbel waardoor je van om het even waar kan praten met en kijken naar wie er voor je deur staat? Of een slimme lamp die je volgens jouw regels kan aan-en uitzetten? Dankzij de optie om scènes te definiëren, kan je meerdere componenten uit je systeem simultaan aansturen. Een aantal scènes zijn reeds voorgeprogrammeerd, maar belangrijker is dat het systeem je toelaat om de automatisatie op te zetten die jou het leven makkelijker maakt.

Wist je dat SecuritasHome een evolutief platform is? We voegen regelmatig nieuwe toestellen en toepassingen toe.


Geschikt voor elke woning en elke gezinssituatie

Draadloos

Het systeem werkt draadloos en veilig. Het is dus niet meer nodig om overal kabels te leggen. Dat werkt vlot en proper zoals we het graag hebben.

Huisdieren welkom

Ons systeem is huisdiervriendelijk. Je kan gerust je alarm activeren als je huisdier rondloopt, het alarm zal niet afgaan. Met onze camera’s kan je bovendien ook zien waar je huisdier in huis rondhangt en wat het aan het doen is.

Unieke toegangscodes

Doordat elke gebruiker een unieke toegangscode kan krijgen, weet je op elk moment wie je woning binnengaat. Je kan vanop afstand je systeem controleren en beheren.

Op maat gemaakt

Geen kant-en-klare pakketten, maar steeds opgezet op maat van jouw behoeften. Ook de interactieve app is makkelijk in gebruik en past zich aan aan jouw behoeften.

Veel meer dan zomaar een alarmsysteem

Betrouwbaarder dan traditionele systemen

system

SecuritasHome beschermt je zelfs wanneer je alarmcentrale vernield is, je telefoonlijn verbroken is, de internetverbinding onderbroken is of wanneer de stroom uitvalt.

Zelf te kiezen persoonlijke notificaties

notification

Je bepaalt zelf over welke opvallende activiteiten om en rond je huis je meldingen ontvangt, ook al is je alarmsysteem uitgeschakeld.

Alles is met elkaar verbonden

notification

Via onze app heb je controle over je huis, wanneer je dit wilt, de beveiliging wanneer je ze nodig hebt en een automatisering zonder kopzorgen.

Geolocalisatie zorgt voor automatisering

geolocalisation

De geolocalisatiedienst past automatisch je thermostaat aan, stuurt de videobewaking aan en stuurt je zelfs herinneringen zodat je niet alles zelf moet onthouden.

Onmiddellijke visuele verificatie

Check

Je systeem wordt geconfigureerd om beelden en video’s op te nemen bij beweging en/of alarm. Je hebt steeds toegang tot deze (en live) beelden. Alarm? Onze meldkamer kan op dat moment (en alleen dan) meekijken en direct hulp inschakelen.

Makkelijk beheer van het energieverbruik

energy

Wanneer je niet thuis bent, kan je heel eenvoudig je verlichting aan- en uitzetten dankzij onze intelligente stopcontacten en slimme lampen. Bovendien zorgt onze slimme thermostaat ervoor dat de kamertemperatuur dan ook wordt verlaagd tot op het door jou gewenste niveau.

Voor het digitale platform heeft Securitas in Europa een unieke samenwerking met Alarm.com, dat de meest geavanceerde smarthome oplossingen ondersteunt. Alle data, inclusief de beelden worden door Alarm.com veilig bewaard. De beelden blijven eigendom van de klant en zijn enkel toegankelijk voor onze alarmcentrale in geval van alarm.

Meer dan 5 miljoen mensen vertrouwen de beveiliging van hun woning of bedrijf toe aan Alarm.com. Meer info? Neem een kijkje op www.alarm.com.

alarm.com

Dankzij ons partnership met AG Insurance, slaap je op beide oren. Lees hier meer over je voordeel.

alarm.com

Onze partners

   Onze  verkooppartners.

Nog vragen?

Bekijk hier onze FAQ, of contacteer ons op sales@securitashome.be

ACTIE: Installatiekost en rookmelder gratis bij installatie binnen de 30 dagen!


Benieuwd hoeveel het kost om je woning slim en veilig te maken?

Laat dan nu hier je gegevens achter en geniet van onze actie. Ons advies is gratis en vrijblijvend!

U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
U moet dit veld invullen.
Opmerking
Klik hier voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken.
Door het formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken.