Logo SecuritasHome

Leef zorgeloos

Veel meer dan zomaar een alarmsysteem


Betrouwbaarder dan traditionele systemen

SecuritasHome beschermt u zelfs wanneer uw alarmcentrale vernield is, uw telefoonlijn verbroken is, de internetverbinding onderbroken is of als de stroom uitvalt.

Zelf te kiezen persoonlijke notificaties

Of uw alarmsysteem nu aan of uit staat, u ontvangt ten allen tijde meldingen over de opvallende activiteiten in en om uw huis die u zelf belangrijk vindt.

Alles is met elkaar verbonden

Via één app heeft u de controle over uw huis wanneer u dit wilt, de beveiliging wanneer u ze nodig heeft, en de automatisering die u u kopzorgen ontneemt.

Geolocalisatie zorgt voor automatisering

De geolocalisatiedienst past automatisch uw thermostaat aan, stuurt de videobewaking aan en stuurt u zelfs herinneringen zodat u niet alles zelf moet onthouden.

Onmiddellijke visuele verificatie

De SecuritasHome Image Sensor is een state-of-the-art sensor die een foto neemt wanneer beweging gedetecteerd wordt. U krijgt de foto vervolgens doorgestuurd. Met uw IP camera, kan u altijd live kijken wat er in en rond uw huis gebeurt.

Makkelijk beheer van het energieverbruik

Wanneer u niet thuis bent, kan u gemakkelijk uw verlichting aan- en uitzetten dankzij onze intelligente stopcontacten en slimme lampen. Daarenboven zorgt onze slimme thermostaat ervoor dat de kamertemperatuur in uw afwezigheid wordt verlaagd tot op het door u gewenste niveau.

Geschikt voor elke woning en elke gezinssituatie


Draadloos

Het systeem werkt draadloos en veilig. Het is dus niet meer nodig om overal kabels te leggen. Dat werkt vlot en proper zoals we het graag hebben.

Huisdieren welkom

Ons systeem is huisdiervriendelijk. U kan gerust uw alarm activeren als uw huisdier rondloopt; het alarm zal niet afgaan. Met onze camera's kan u bovendien ook zien waar uw huisdier vertoeft of wat het aan het doen is.

Unieke toegangscodes per gebruiker

Doordat elke gebruiker een unieke toegangscode kan krijgen, weet u op elk moment wie uw woning binnenkomt. U kan vanop afstand uw systeem controleren en beheren.

De goede werking van uw systeem staat voorop


Uw alarm heeft een dubbele verbinding: zowel met een simkaart (gsm) als een gecodeerde internetverbinding. Zo bent u steeds zeker dat het systeem werkt en u of de meldkamer zal verwittigd worden in geval van een incident: mocht de internetverbinding uitvallen of er is sabotage dan werkt het systeem gewoon verder. De communicatiekosten zijn in uw abonnement inbegrepen.
Wij brengen u ook op de hoogte wanneer er zich een stroomstoring voordoet. Zo kan u meteen controleren wat er aan de hand is en/of de andere toestellen in uw huis nog wel goed werken. Maar uw alarm heeft ook een batterij zodat het systeem wel even verder kan zonder netstroom

Bij ons zijn uw beelden en data veilig


Voor het digitale platform heeft Securitas in Europa een unieke samenwerking met Alarm.com, dat de meest geavanceerde smart home oplossingen ondersteunt. Alle data, inclusief de beelden worden door Alarm.com veilig bewaard. Ook de beelden blijven eigendom van de klant en zijn enkel toegankelijk voor onze alarmcentrale in geval van alarm.