Wij houden een extra oogje in het zeil

Vindt u een elektronisch alarmsysteem niet sluitend genoeg en wilt u graag extra beveiliging, dan kan dat met ImageGUARD, onze formule voor camerabewaking.

Extra ogen

In het geval van alarm krijgen de operatoren in de Securitas-meldkamer via de aan uw huis geïnstalleerde camera’s meteen een zicht op de situatie ter plaatse. Dat laat een snellere reactie toe bij incidenten, maar zorgt eveneens voor een passende reactie bij loos alarm, wat u onnodige kosten bespaart.

Beveiliging op maat

Elk huis en elke gezinssituatie is uniek. Om een beveiligingsoplossing op maat van uw behoeften en aangepast aan uw budget te bieden, kunt u rekenen op de beveiligingsexperts van Securitas. Zij helpen u de juiste beveiligingsstrategie te kiezen en leggen u met plezier de voordelen uit van onze camerabewaking als aanvulling op een elektronisch alarmsysteem.

Waarom camerabewaking met Securitas?

Securitas staat in voor uw veiligheid via een mix van moderne technologie en menselijke interventie. Dat maakt de dienstverlening van Securitas uiterst efficiënt, zonder compromissen te hoeven sluiten op het vlak van kwaliteit. Camerabewaking vormt bij Securitas de basis voor een allesomvattende veiligheidsoplossing en biedt tal van voordelen.

Onder andere:

  • Ontradend effect van preventieve bewaking
  • Persoonlijk advies door Securitas-beveiligingsexperts
  • Kostenbesparing door verificatie vanop afstand
  • Eenvoudigere juridische afhandeling na een incident
  • Hulpdiensten worden meteen verwittigd als een bepaalde noodsituatie dat vereist
  • Mogelijkheid om mobiele Securitas-agenten in te zetten bij incidenten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden

Indien u meer informatie wenst, contacteer ons gerust op het gratis nummer 0800 99 000 of vul het contactformulier in.