Securitas security guard Paris

Grote bedrijven en overheden

Iedereen heeft het recht om zich altijd en overal veilig te voelen: op het werk, op publieke plaatsen of onderweg. Veiligheid is niet alleen een basisrecht, het is eveneens een voorwaarde om goed te functioneren.

In onze sterk veranderende maatschappij is het verzekeren van die veiligheid complex geworden. Enerzijds nemen de veiligheidsrisico’s door de sterke digitalisering, maar ook de radicalisering van de samenleving, alsmaar toe. Anderzijds heeft u als grote onderneming of overheidsinstelling de voorbije jaren sterk moeten inzetten op een kostenefficiënte organisatie. Uw werknemers werken erg hard, maar hebben nauwelijks de tijd om andere dan hun kerntaken uit te oefenen.

De focus op safety & security zit in het DNA van onze organisatie. Door de jaren heen bouwden we een ruim portfolio veiligheids- en beveiligingsoplossingen uit: een mooie mix van diensten en technologie.

Omdat u door uw omvang, het open karakter van uw organisatie of de aard van uw activiteiten vaak specifieke behoeftes heeft, werkten we verticale oplossingen uit. We voorzien doelgerichte technologische oplossingen, specifieke trainingen op maat en een aangepast dienstenaanbod. Dit doen we voor: