Toegangscontrole- Wij bewaken uw in- en uitgangen

Securitas’ oplossingen voor toegangscontrole geven u een goed zicht op wie wanneer uw werf betreedt. We zoeken steeds naar de ideale balans tussen technologie en menselijke interventie om u zo een geschikte, kostenefficiënte oplossing te kunnen aanreiken.

Vergaand aanbod voor toegangscontrole

Securitas’ toegangscontroleoplossingen variëren van het uitrusten van poorten en deuren met ID-kaartlezers tot het plaatsen van bewakingscamera’s en het monitoren van de bewakingsbeelden, zodat verdachte bewegingen proactief worden opgemerkt. Onze dienstverlening is bovendien schaalbaar. Zo kunnen we de beveiliging verhogen op drukke momenten, zoals aan het begin of einde van de werkdag. Dat kan via een bewakingsagent ter plaatse, alsook vanop afstand via onze operatoren in de meldkamer (Remote Access).

Intelligent toegangscontrolesysteem

De strategisch geplaatste camera’s kunnen aangesloten worden op de Securitas-meldkamer. Onze operatoren die de bewakingsbeelden monitoren, worden ondersteund door een intelligent softwaresysteem dat videobeelden in realtime analyseert. Bij onregelmatigheden alarmeert het systeem onmiddellijk de operator, wat zorgt voor een gegarandeerde, snelle respons bij incidenten. Indien gewenst kunnen onze operatoren ook via luidsprekers live tussenkomen om zo potentiële dieven af te schrikken. Bij reëel gevaar verwittigen de Securitas-operatoren de bewakingsagenten ter plaatse, onze mobiele bewakingspatrouilles en/ of de hulpdiensten.

Waarom toegangscontrole met Securitas?

Securitas biedt een volledig geïntegreerde oplossing aan voor toegangscontrole. We werken steeds een kostenefficiënte oplossing op maat van uw behoeftes uit.
En verder:

  • Preventieve beveiliging: toegangscontrole verkleint de kans op incidenten
  • 24/7 bewaking van alle toegangspunten, zonder fulltime een bewakingsagent ter plaatse te hoeven hebben
  • Preventief scannen van incidenten met realtime opvolging
  • Snelle, gegarandeerde respons bij incidenten of noodsituaties
  • Mogelijkheid om bij incidenten Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Back-up voor menselijk falen via geavanceerde technologie
  • Security-as-a-service: de nieuwste screeningstechnologieën van de meldkamer voor een lage instapprijs