Perimeterbewaking - Wij beschermen uw waardevolle machines en werfmateriaal

U zoekt een preventieve beveiligingsoplossing om uw machines op de werf van diefstal te vrijwaren? Via perimeterbewaking van Securitas kunt u uw mobiele, kostbare middelen op afstand beveiligen. 

1+1=3

Bij perimeterbewaking beveiligen we uw werf via een combinatie van hekkens, bewakingscamera’s en sensors. Deze dienstverlening kunnen we bovendien eenvoudig uitbreiden met:

Intelligente bewaking op afstand

De strategisch geplaatste bewakingscamera’s en sensors kunnen we verbinden met onze meldkamer. Onze goed opgeleide operatoren worden in hun taak ondersteund door een intelligent softwaresysteem, dat inkomende data in realtime analyseert en onregelmatigheden detecteert. Bij een dreiging alarmeert het systeem onmiddellijk de operator. Zo kunnen we een snelle respons bij incidenten garanderen. De operatoren kunnen bovendien, indien gewenst, via luidsprekers live tussenkomen om potentiële dieven af te schrikken. In noodsituaties verwittigen onze operatoren de bewakingsagenten ter plaatse, de mobiele bewakingsagenten van Securitas en/of de hulpdiensten. Wanneer geen interventie nodig is, kan het Securitas-team het alarm op afstand resetten.

Waarom perimeterbewaking met Securitas?

Met perimeterbewaking wordt uw werf bewaakt zonder de klok rond een bewakingsagent fysiek ter plaatse te hoeven hebben. Securitas biedt u op die manier een kostenefficiënte beveiligingsoplossing.
Maar ook hierom:

  • Betere dekking van kwetsbare en afgelegen plaatsen op de site
  • Snelle en gegarandeerde respons bij incidenten of noodsituaties
  • Mogelijkheid om bij incidenten Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Eenvoudigere juridische afhandeling na een incident
  • Back-up voor menselijk falen via geavanceerde technologie
  • Minder kosten door vals alarm
  • Verlaagd risico voor bewakingsagenten, die voorbereid ter plaatse komen