Wij zorgen voor een veilige omgeving om te bankieren

Als verantwoordelijke voor een bankkantoor wilt u de veiligheid en het vertrouwen van uw klanten niet op het spel zetten. Uw bankomgeving 100% beveiligen is vandaag een uitdaging: u wordt niet enkel meer blootgesteld aan fysieke bedreigingen, ook de digitale veiligheid is een issue. Securitas is voor beide domeinen een betrouwbare partner.

Op ieders maat

Securitas Bank Security combineert verschillende bewakingsdiensten tot een geknipte oplossing, aangepast aan de strenge veiligheidsnormen voor de sector. Onze dienstverlening is bovendien schaalbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor extra assistentie van op afstand zorgen tijdens openings- en sluitingsuren of aangepaste bewaking tijdens vergaderingen met belangrijke klanten.

Alle Securitas-medewerkers worden streng gescreend, of het nu gaat om permanente of mobiele bewakingsagenten, onthaalmedewerkers of safety guards.

24/7 beveiliging

Securitas investeert continu in nieuwe technologieën, zonder de integratie met bestaande systemen uit het oog te verliezen. Securitas beschikt over een state-of-the-art meldkamer, waar onze operatoren 24/7 alarmen opvolgen met behulp van camerabewaking. Wij kunnen eveneens technologieën aanreiken als toegangscontrole op afstand en nummerplaatherkenning.

Waarom de beveiliging van uw bankkantoor toevertrouwen aan Securitas?

Securitas bouwde jarenlange expertise op bij verschillende grote spelers in de financiële sector. We begrijpen uw werkveld en zoeken steeds naar een geschikte oplossing op maat.

En verder:

  • One-stop-shopping: u kunt met alle veiligheidsvragen, ook i.v.m. ICT Security, bij één partner terecht
  • Preventieve bewaking heeft een ontradend effect
  • Securitas-bewakingsagenten hebben een verzorgd voorkomen, zijn klantgericht en krijgen de beste veiligheidstraining van de Belgische markt
  • Mogelijkheid om bij noodsituaties mobiele agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Open communicatie bij alarmmeldingen