Optimale veiligheid voor uw winkel

Als retailer staan uw marges al sterk onder druk. Extra inkomensverlies door diefstal – laat staan een overval – kunt u dus missen als kiespijn. 

Maar er kunnen zich ook veel andere onveilige of probleemsituaties voordoen, zoals:

  • Brand
  • Agressie op de werkvloer
  • Vandalisme
  • Diefstal
  • Nalatigheid door medewerkers
  • Interne en externe fraude

De ervaren medewerkers van Securitas staan u met raad en daad bij om de meest geschikte beveiligingsoplossing te vinden en tegelijkertijd een optimale klantbeleving in uw winkel te garanderen. Vaak is de geknipte beveiligingsoplossing een mix van menselijke aanwezigheid en technologische middelen. Daarbij hebben we oog voor de al bestaande beveiligingsoplossingen, zodat u niet van scratch hoeft te herbeginnen, en zorgen we voor een vlotte integratie.

Via een Security Scan bekijken we wat de specifieke risico’s zijn voor uw winkel en zoeken we naar een oplossing op maat voor uw beveiligingsbehoeften. Daarvoor combineert Securitas verschillende bewakingsdiensten en technologische beveiligingstoepassingen, zoals onder meer:

Retail

We houden ook rekening met de algemene veiligheid in uw winkel en hebben specifieke safety oplossingen zoals eerste hulp door veiligheidsagenten, controle op uitvoering van het preventieplan en controle van brandblusmiddelen.

Securitas security Denmark

Waasland Shopping Center

Net zoals in andere shopping centra hebben ook de handelszaken in het Waasland Shopping Center te lijden onder winkeldiefstallen. Het management toont een grote betrokkenheid naar de handelaars wat betreft winkeldiefstallen.

Lees meer