Gespecialiseerde agenten - Wij beschermen uw winkelomzet

Securitas heeft de ervaring, de techniek en de geknipte bewakingsagenten in huis om u winkelbewaking op maat te bieden. 

Securitas heeft de ervaring, de techniek en de geknipte bewakingsagenten in huis om u winkelbewaking op maat te bieden.

Schaalbare winkelbeveiliging

Onze bewakingsagenten of retail guards hebben naast hun basis veiligheidsopleiding bijkomende trainingen voor winkelbewaking gevolgd. Zij handelen adequaat in elke situatie en hebben daarbij oog voor de winkelbeleving van uw klanten. Onze dienstverlening is bovendien schaalbaar: naast winkelbewakingsagenten, kunnen we ook winkelinspecteurs inzetten.

Winkelbewaking: specifieke profielen

Bij winkelbewaking houdt de bewakingsagent toezicht op de klanten en goederen. Dat werkt ontradend en is daarom een efficiënt middel voor diefstalpreventie. Doet er zich toch een incident voor, dan treedt de bewakingsagent – in overleg met het winkelpersoneel - in actie. Securitas bewakingsagenten zijn steeds behulpzaam, vriendelijk en beleefd.

Een winkelinspecteur van Securitas zorgt niet enkel voor een snelle afhandeling bij incidenten, maar verbetert ook de winkelbeveiliging. Een winkelinspecteur in burger spoort actief winkeldieven op en mag uitgangscontroles uitvoeren en winkeldieven aanhouden. Een winkelinspecteur in uniform doet rondes in uw winkel of vat post aan uw in-en uitgang. Hij biedt steeds een goede klantenservice, zoals het openen van deuren. Onze winkelinspecteur in uniform voert uitgangscontroles uit, maar verricht geen aanhoudingen.

Waarom retail bewakingsagenten van Securitas?

Securitas is gekend als voorkeurspartner voor discrete en efficiënte winkelbeveiliging en diefstalpreventie. Veiligheid en beveiliging zijn onze kerntaak.

En verder:

  • Mogelijkheid tot one-stop-shop: van bewakingsagenten en winkelinspecteurs tot brandpreventie en eerstehulpverlening
  • Uw medewerkers en klanten voelen zich veiliger, wat een positieve impact heeft op uw omzet
  • Winkelbeveiliging werkt ontradend voor winkeldieven
  • Onze bewakingsagenten behouden altijd hun zelfbeheersing
  • De Securitas-agenten krijgen de beste veiligheidstraining van de Belgische markt en scholen zich continu bij
  • Mogelijkheid om bij noodsituaties onze mobiele agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
zvbv3yjueeiufabqvoodqa