Persoonlijke veiligheid - Wij nemen uw veiligheid heel persoonlijk

Winkeleigenaars en hun medewerkers krijgen geregeld te maken met agressie, diefstal, vandalisme of in het slechtste geval een gewapende overval. Om het onveiligheidsgevoel bij u en uw werknemers te verminderen, ontwikkelde Securitas de Never@lone-toepassing. 

Persoonlijke bijstand bij paniek

Voelt u zich onveilig, wordt u aangevallen of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Met één druk op de paniekknop van uw persoonlijk alarmsysteem staat u in verbinding met onze meldkamer, waar 24/7 getrainde operatoren aanwezig zijn. Zij nemen alle hulpvragen ernstig en ondernemen indien nodig actie.

Altijd een veilig gevoel

Het persoonlijk alarmsysteem of Personal Panic Alarm (PPA) is een klein, onopvallend apparaat die u bij zich draagt. Op basis van gps-technologie geeft het PPA wanneer u de paniekknop indrukt uw locatie door aan de Securitas-meldkamer. Wanneer uw winkel of parkeerruimte uitgerust is met camera’s, kunnen onze operatoren via de bewakingsbeelden uw situatie nog beter opvolgen.

Omdat we samen sterker staan, is Securitas partner van Amicimi, die een gebruiksvriendelijke app voor iOS- en Android-smartphones ontwikkelde. Duwt u op de paniekknop van uw smartphone, dan registreert deze alle geluiden en wordt u onmiddellijk opgebeld door een meldkameroperator.

Waarom Never@lone?

De Securitas-medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om situaties te evalueren en daar adequaat naar te handelen. Uw veiligheid is hun job.
Never@lone biedt u:

  • Gegarandeerde hulp in noodsituaties
  • Verhoogde persoonlijke veiligheid
  • Out-of-box oplossing, direct klaar voor gebruik
  • Beperkte investering
  • Service op mensenmaat
zvbv3yjueeiufabqvoodqa