Toegangscontrole - Wij bewaken uw in- en uitgangen

Securitas heeft een groot aanbod voor toegangscontrole, zowel bij opening en sluiting van uw winkel als tijdens de openingsuren. We zoeken steeds naar de ideale balans tussen technologie en menselijke interventie om u zo een geschikte, kostenefficiënte oplossing te kunnen aanreiken. 

Vergaand aanbod voor toegangscontrole 

Securitas’ toegangscontroleoplossingen variëren van het uitrusten van deuren met ID-kaartlezers en het plaatsen van bewakingscamera’s tot het monitoren van bewakingsbeelden en het op pad sturen van bewakingsagenten. 

Onze toegangscontroleoplossingen kunnen uitgebreid worden met Securitas-meldkamerdiensten. Zo kunnen we naast openings- en sluitingsrondes door een bewakingsagent, ook vanop afstand een oogje in het zeil houden (remote monitoring) en toegang verlenen (remote access).

Intelligent toegangscontrolesysteem

Onze operatoren die op afstand bewakingsbeelden monitoren, worden ondersteund door een intelligent softwaresysteem, dat videobeelden in realtime analyseert. Bij onregelmatigheden, alarmeert het systeem de operator, wat zorgt voor een gegarandeerde, snelle respons bij incidenten.  

De intelligente camera’s kunnen bovendien gebruikt worden om uw bezoekersaantallen of het winkel- en wandelpatroon van uw bezoekers in kaart te brengen. Zo is uw veiligheidsbeleid niet langer een loutere kostenpost, maar draagt het eveneens bij aan uw winkelomzet. Via up-to-date klanteninformatie kunt u als retailer de klantbeleving verder optimaliseren. 

Waarom toegangscontrole met Securitas? 

Securitas biedt een one-stop-shop voor toegangscontrole en is een betrouwbare partner met ruime expertise op het gebied van veiligheid en beveiliging. 

En verder: 

  • Preventieve beveiliging: minder kans op incidenten 
  • 24/7 bewaking van alle toegangspunten, zonder fulltime een bewakingsagent ter plaatse te hoeven hebben 
  • Preventief scannen van incidenten met realtime opvolging 
  • Snelle, gegarandeerde respons bij incidenten of noodsituaties 
  • Mogelijkheid om bij incidenten Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden 
  • Back-up voor menselijk falen via geavanceerde technologie 
  • Security-as-a-service: de nieuwste screeningstechnologieën van de meldkamer voor een lage instapprijs
zvbv3yjueeiufabqvoodqa