Wij verhogen de veiligheid in uw stad 2.0

Vandaag leeft 54% van de wereldbevolking in een stad. Dat cijfer zal de volgende jaren nog toenemen. Om steden leefbaar te houden, zullen we ze ‘slimmer’ moeten maken.

Direct en indirecte veiligheid

Het doel van het Smart City-concept is een aangename stad te ontwikkelen om in te werken en te wonen. Veiligheid neemt daar een belangrijke plaats in. Het veiligheidsgevoel verhogen kan op een directe manier door bewakingsagenten in te zetten voor stadsbewaking (City Patrol Guard) en onthaal bij overheidsgebouwen. Ook technologische oplossingen, zoals camerabewaking, passen in dat plaatje. Maar het veiligheidsgevoel kunt u evengoed op een indirecte manier verbeteren, door het algemene beleid bij te sturen op basis van veiligheidsdata. 

Technologische beveiliging

Securitas heeft een meldkamer waar Securitas-operatoren 24/7 alarmen opvolgen en interventies na alarm aansturen. Maar we kunnen verder gaan en u in het complete veiligheids- en beveiligingsdomein ontzorgen met diverse hoogtechnologische oplossingen. Denk maar aan nummerplaatherkenning, ASTRID-radiodekking voor communicatie met hulpdiensten en geïntegreerde oplossingen voor de politiediensten (bv. Virtual Police Office).

Securitas heeft ook alle technologie in huis voor people counting en heat mapping.

Waarom de beveiliging van uw Smart City toevertrouwen aan Securitas?

Securitas heeft een 100% focus op veiligheid en beveiliging. We trekken de kaart van technologie, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

En verder:

  • One-stop-shop: één partner voor alle veiligheidsvragen
  • Securitas-bewakingsagenten hebben een verzorgd voorkomen, zijn meertalig en flexibel
  • Mogelijkheid om bij noodsituaties mobiele agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Transparante aanpak met realtime rapportering
  • Mogelijkheid om de dienstverlening uit te breiden met andere Securitas-bouwstenen voor algemene veiligheid, zoals training in evacuatieprocedures en brandpreventie
  • Technologie-integrator met betrouwbare oplossingen die uw veiligheid verhogen