Als car dealer ook bezorgd over uw kostbare voorraad?

U zult het als professional in de automobielsector wel weten: voertuigen en de onderdelen ervan zijn een geliefkoosd doelwit voor diefstal. 

Als concessiehouder zijn niet alleen de directe financiële gevolgen aanzienlijk, georganiseerde inbraken hebben ook een serieuze impact op uw imago en uw klantenrelaties. U kunt er bovendien vanop aan: diefstal gebeurt altijd op de plaatsen die het minst beveiligd zijn.

Daarom ontwikkelde Securitas 'Car & Truck Dealer Security', een oplossing die zich voornamelijk richt op het buitengedeelte van uw site.

De Securitas 'Car & Truck Dealer Security' oplossing is veel efficiënter dan
bijvoorbeeld een stevig hekwerk of een klassiek alarmsysteem.

Securitas zorgt ervoor dat u dankzij een intelligent videosysteem en professioneel toezicht vanop afstand kunt rekenen op diensten die goed op elkaar zijn afgestemd. 

Denk daarbij niet alleen aan de inzet van slimme camera's op uw bedrijfslocatie en aan videoanalyse, maar ook aan directe observatie (detectie & zoomcamera's), onmiddellijke reactie (toespreken via speaker vanuit onze meldkamer), snelle tussenkomst van onze mobiele bewakingsagenten ter plaatse (onze patrouilles zijn altijd vlakbij) en een proactief full-omnium onderhoud van het systeem.

Concreet betekent dit een 24/7 totale beveiligingsoplossing bij één betrouwbare leverancier!

Car & Truck dealer security

Ontdek onze car & truck dealer security oplossingen.