Event bewaking en aanvullende diensten

Mobiele bewaking

Bewaking, beveiliging en professionele dienstverlening op events

Op feesten, beurzen, manifestaties en andere gelegenheden waar veel mensen samenkomen, is event bewaking geen overbodige luxe. Securitas Events verzekert de algemene veiligheid én de security op uw event. We brengen risico’s in kaart, en stellen de meest geschikte maatregelen en beveiligingsoplossingen voor. Toemaatje: dienstverlenend personeel om uw event in goede banen te leiden.

Security voor evenementen

Ticketfraude, diefstal, brand, onwettige toegang, … er zijn legio risico’s die roet in het eten kunnen gooien op uw event. Geen paniek: Securitas stelt afdoende oplossingen voor om gevaren in de kiem te smoren of beperken – zowel voor grote als kleine events. U rekent op een of meer bewakingsagenten, brandwachten en EHBO-hulpverleners. En een ris (technologische) beveiligingsmiddelen zoals realtime monitoring en follow-up van alarmen, crowd control en meer.

Aanvullende eventdiensten

Via langetermijnsamenwerkingen met lokale en gespecialiseerde partners, reiken we u extra diensten aan opdat uw evenement soepel verloopt. Denk aan parkingstewards, vestiairemedewerkers en hosts of hostessen. Uw winst: u hoeft maar met één partner in zee te gaan om al uw eventnoden af te vinken.

Top 3 voordelen eventdiensten

  • Brede waaier beveiligingsoplossingen.
  • Maatwerk, piekfijn afgestemd op uw noden.
  • Eén partner: Securitas coördineert beveiliging en aanverwante diensten.