Communicatietoestellen - Wij zorgen voor eenvoudige, betrouwbare communicatietoestellen

In kritische situaties moet u kunnen vertrouwen op uiterst betrouwbare radiocommunicatietoestellen. Bovendien wilt u op een efficiënte manier - met eenvoudig te gebruiken radiocommunicatietoestellen - uw medewerkers kunnen verwittigen voor potentieel onveilige situaties en hulpdiensten oproepen bij alarm. 

Brede waaier communicatietoestellen

Securitas biedt een erg breed portfolio aan mobiele en vaste TETRA-, DMR- en analoge radio’s, die getest zijn voor markten met hoge veiligheidseisen voor radiocommunicatie, zoals politie- en -brandweerdiensten, transport- en nutsbedrijven en industriële omgevingen. We koppelen TETRA en DMR radio’s met PDA’s waarop een Push-to-talk applicatie draait. Op die manier kunnen we PDA’s dynamisch insluiten in gespreksgroepen in geval van calamiteit en ook berichten versturen tussen radio’s en PDA’s.
Securitas is eveneens gekend omwille van zijn aanbod hoogwaardige MDT’s (Mobiele Data Terminals). Ons productaanbod gaat van volledig ruggedized computers met toetsenbord tot handheld MDT’s en MDT’s met ingebouwde TETRA-radio.

Analyse & implementatie

Securitas garandeert via een ruim gamma innovatieve oplossingen een stabiele en betrouwbare radiocommunicatie, die de uitvoering van uw veiligheidsbeleid en kritische processen ondersteunt. Securitas helpt u ook met het uittekenen en installeren van repeater-oplossingen die zorgen voor een optimale in- en outdoordekking van ASTRID, DMR, 2G, 3G, FM, DAB,…

Waarom communicatietoestellen van Securitas?

Onze systemen zorgen niet enkel voor een afdoende communicatie, maar bevatten ook meerdere tools die de veiligheid van uw medewerkers verhoogt. Securitas heeft aanvullend ruime expertise in het opzetten van radionetwerken, zodat u voor uw volledige kritische communicatiebehoeften bij één partner terecht kunt. In ons aanbod hebben we radiocommunicatieoplossingen voor elke specifieke behoefte en elk type organisatie:

  • Kleine, middelgrote of grote oppervlaktes
  • Van 10 tot meer dan 1000 gebruikers
  • Ruim portfolio communicatietoestellen
  • Eigen hersteldienst en onderhoudscontracten op maat
  • Vlotte integratie met andere systemen: investeringen in bestaande systemen blijven gewaarborgd 

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.