Indoordekking - Wij garanderen optimale connectiviteit op ál uw locaties

In bepaalde ruimtes kan er onvoldoende of geen netwerkdekking zijn. Denk maar aan tunnels, ondergrondse parkeergarages of gebouwen waar de netwerkdekking bemoeilijkt wordt door het gebruikte materiaal (beton, staal, gecoat glas, …). In het jargon noemen we dit ‘besloten ruimtes’.

Netwerkdekking in besloten ruimtes

Onze ICT-experts bouwden jarenlang knowhow op in alle soorten draadloze netwerken: analoge, TETRA- en DMR-radionetwerken, 2G/GSM, 3G/UMTS, 4G/LTE, WiFi, FM en DAB. Bovendien is Securitas een bevoorrechte partner van alle Belgische telecomoperatoren en is zo best geplaatst om een gecombineerde wireless oplossing aan te bieden die optimaal gebruikmaakt van draadloze privé- en publieke netwerken.

Netwerkdekkingsplan op maat

Onze ICT-experts vertrekken steeds vanuit een professionele behoefteanalyse en een netwerkdekkingsstudie om vervolgens, samen met u, een netwerkdekkingsplan op maat uit te werken. Daarbij gaat onze zorg niet alleen uit naar het garanderen van een veilige, betrouwbare en performante connectiviteit, maar ook naar het bieden van een zo groot mogelijke continuïteit bij incidenten.

Onze medewerkers bieden u een totaaloplossing voor indoordekking: van plan tot implementatie, configuratie en onderhoud van uw indoor draadloos netwerk.

Waarom indoordekking met Securitas?

Securitas heeft de breedste kennis op de Belgische markt van alle soorten draadloze netwerken, dit in combinatie met een bevoorrecht partnership met alle mobiele telecomoperatoren. Securitas kan u zo als enige Belgische IT-partner een volledige en optimale bedrijfsdekking garanderen, ook in besloten ruimtes.
Maar ook hierom:

  • Een single-point-of-contact: plan, implementatie, configuratie en onderhoud van uw indoor draadloos netwerk
  • Focus op ICT-beveiliging, een garantie voor een veilige en betrouwbare oplossing
  • Actieve zorg voor een minimale impact van incidenten op de connectiviteit
  • Medewerkers met jarenlange expertise die zich constant bijscholen
  • 24/7 technische ondersteuning met opvolging tot er een oplossing is, remote of on site

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.