Wij geven uw medewerkers altijd en overal toegang tot uw applicaties

Uw medewerkers moeten steeds toegang hebben tot uw bedrijfsapplicaties: op kantoor, thuis, bij klanten, onderweg,... Op een professionele, efficiënte manier werken zonder toegang tot het bedrijfsnetwerk wordt steeds moeilijker. Vandaar het enorme belang van een veilige, stabiele en performante netwerkinfrastructuur met een maximale toegankelijkheid. 

Connectiviteit en stabiliteit

Uw netwerkinfrastructuur omvat niet alleen het lokale netwerk, maar evenzeer connectoren, printers, servers,.... kortom een waaier aan draadloze communicatie. Een stabiele netwerkinfrastructuur wordt vandaag vanzelfsprekend geacht, maar blijkt in de realiteit niet altijd eenvoudig op te zetten en te onderhouden.

All-in-one oplossing

Onze beveiligingsexperts vertrekken steeds van een professionele behoefteanalyse. Ze scannen de bestaande situatie en stellen een projectplan op. Onze bekommernis is een veilige, betrouwbare en performante netwerkinfrastructuur verzekeren met continuïteit bij incidenten.

Als onafhankelijke systeemintegrator hebben we bevoorrechte partnerships met alle leidinggevende IT-bedrijven. Onze beveiligingsexperts zijn zo perfect geplaatst om uw netwerkinfrastructuur te implementeren en op te volgen. Onze 24/7 Service Desk monitort proactief uw performantie, beschikbaarheid en netwerkveiligheid. Optioneel kunnen wij ook instaan voor end-point management van desktops, laptops, smartphones,…

De nieuwe vereisten voor LAN- en WAN-netwerken, kunnen enkel worden ingelost via draadloze communicatie. Dit is een aparte technologie, maar door onze focus op draadloze communicatie bouwden we specifieke competentie op.

Waarom de Managed Network Infrastructure van Securitas?

Safety & security zit in ons dna. Als grootste Belgische veiligheidsbedrijf bieden we een afdoende en bewezen oplossing voor een veilige netwerkinfrastructuur.
Maar ook hierom:

  • 24/7 monitoring van uw netwerkinfrastructuur
  • 24/7 technische ondersteuning. We volgen een incident op tot er een oplossing is, remote of on site.
  • Een minimale impact van netwerkproblemen op de toegang tot bedrijfsapplicaties
  • End-to-end-oplossing: van plan tot implementatie en opvolging
  • Continue investering in knowhow
  • Mogelijkheid tot end-point management

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.