Managed Wifi - Wij zorgen dat uw wifi steeds veilig & beschikbaar is

Steeds meer medewerkers en bezoekers gebruiken mobiele toestellen om bedrijfsapplicaties te openen. Als u niet wil dat uw kritische bedrijfsgegevens in verkeerde handen vallen, moet u dus naast een performant draadloos netwerk ook een eersteklas beveiligd wifi-netwerk hebben. 

Managed wifi

Uw productiemanager wil op de vloer snel even het laatste managementrapport checken of – meer toekomstgericht – de productie-instellingen van de machine mobiel bijstellen. Door trends zoals mobile en Internet of Things neemt het wifi-gebruik exponentieel toe. Securitas heeft alle kennis in huis om een veilig en betrouwbaar wifi-netwerk uit te bouwen.

Access Points

Op basis van een behoefteanalyse en nauwkeurige wifi-netwerkmetingen werken onze beveiligingsexperts een ontwerp voor een beveiligd wifi-netwerk uit. Eens het ontwerp goedgekeurd is, staan onze ervaren consultants ook in voor de implementatie en projectopvolging.

Indien mogelijk gebruiken we Acces Points. Dat zijn wifi-toestellen die geen dure, centrale controle-eenheid vergen. Bovendien nemen andere Acces Points de activiteiten over wanneer één Acces Point uitvalt. Securitas biedt een packaged services model aan, met een vaste prijs per maand, per toestel en zonder opstartkost. Onze applicatie om gemakkelijk medewerkers en bezoekers toegang te geven tot het draadloos internet is daarbij inbegrepen.

Waarom wifi-beveiliging met Securitas?

Securitas heeft een bevoorrechte relatie met alle leidinggevende IT-bedrijven én de Belgische telecombedrijven.
Maar ook hierom:

  • End-to-end oplossing op maat: van plan tot implementatie en opvolging
  • 24/7 monitoring
  • 24/7 technische ondersteuning met opvolging tot er een oplossing is, remote of on site
  • Medewerkers met jarenlange expertise, die zich constant bijscholen
  • Naadloze integratie van het wifi-netwerk met het bedrijfsnetwerk
  • Uiterst eenvoudig beheer met management in de cloud
  • Steeds beschikbaar wifi-netwerk
  • Voorspelbare en transparante kosten, zonder opstartkosten. Dit maakt de oplossing ook voor kleinere filialen en bijkantoren interessant

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.