Radionetwerken - Wij zorgen dat u op kritische momenten kan communiceren

In kritische situaties wilt u zeker zijn dat uw veiligheidsmensen overal in uw bedrijf in verbinding staan met hun collega’s of de meldkamer. Daartoe moet u kunnen vertrouwen op uiterst betrouwbare radiocommunicatienetwerken.

Verzekerde radiocommunicatie

Waar een snelle setup-tijd van het gesprek en betrouwbare communicatie vereist is, ontwerpen, installeren en onderhouden onze medewerkers bedrijfskritische radiocommunicatienetwerken gebaseerd op digitale (TETRA en DMR) en analoge technologieën . We verzekeren de communicatie tussen radiotoestellen, pagers en Mobile Data Terminals, zowel indoor als outdoor.

Diepgaande integratie

Via innovatieve oplossingen zorgen we voor een stabiel en betrouwbaar radionetwerk, die de uitvoering van uw veiligheidsbeleid en kritische processen ondersteunt.

Als systeemintegrator kunnen we eveneens instaan voor de integratie met andere systemen, want radionetwerken kunnen veel meer dan enkel het overdragen van ‘voice’-gesprekken. Denk daarbij aan het versturen van data, koppeling met uw telefoniesysteem, ontruimingssysteem en intercom.

Waarom radiocommunicatie met Securitas?

We hebben jarenlange ervaring in radionetwerken en werken op maat van uw behoeften een kostenefficiënte oplossing uit. Daarnaast hebben we ook ruime expertise in het adviseren en implementeren van communicatietoestellen, zodat u voor uw volledige kritische communicatiebehoeften bij één partner terecht kunt.
En verder:

  • End-to-end-oplossing op basis van uw behoeften
  • Als ervaren systeemintegrator zorgen we ervoor dat uw investeringen in bestaande systemen gewaarborgd blijven
  • Securitas is een specialist in het ondersteunen van bedrijfskritische communicatie en zorgt als ICT-beveiligingsexpert ook voor een veilig netwerk

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.