Wij maken uw serverpark beter beheersbaar en performanter

Streeft u altijd naar de meest performante oplossing? Dan is virtualisatie u wellicht niet vreemd.

Extra tussenlaag voor server

Via virtualisatie wordt een extra tussenlaag geïmplementeerd op de server, die als buffer dient tussen de infrastructuur en de applicaties. Die laag maakt een virtuele versie van de hardware. Dat laat toe om meer applicaties en zelfs meerdere besturingssystemen naast elkaar op één server te draaien of meerder servers als één geheel te gebruiken.

Virtualisatie: optimaal rendement

Securitas heeft alle expertise in huis om uw serverpark te consolideren naar één fysiek platform met virtuele servers, maar heeft ook jarenlange ervaring met de virtualisatie van werkplekken of applicaties. Securitas werkt intensief samen met hard- en softwareleveranciers om aan al uw behoeftes te kunnen voldoen en ervoor te zorgen dat uw infrastructuurinvesteringen maximaal renderen en optimale digitale veiligheid garanderen.

Waarom virtualisatie met Securitas?

Securitas heeft heel wat expertise opgebouwd bij gerenommeerde klanten en heeft daardoor de kennis om uw virtualisatietraject optimaal uit te werken. Door onze bevoorrechte partnerships met hard- en softwareleveranciers kunnen we inspelen op uw specifieke behoeftes.

Enkele voordelen van virtualisatie:

  • Efficiënter gebruik van hardware, met een kleiner aantal servers, minder energieverbruik en minder beheerskosten
  • Applicaties werken onafhankelijk van de hardware waarop ze draaien en zijn daardoor minder kwetsbaar voor wijzigingen op dat niveau
  • Hogere beschikbaarheid, want bij een defect of onderhoud van de hardware wordt de virtuele server verplaatst naar andere hardware

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.