Securitas security guard Hammarby

Interventie na alarm - Wij nemen uw veiligheidsrisico over

Wat doet u bij een alarm in uw woning of bedrijf? Neemt u het veiligheidsrisico en gaat u zelf kijken of verwittigt u meteen de hulpdiensten, ook al is dit misschien niet echt nodig? Securitas neemt elk alarm ernstig en stuurt bij alarm ervaren en getrainde veiligheidsagenten ter plaatse. Zo vermijdt u onnodige veiligheidsrisico’s en kosten en hoeft u ook niet 24/7 een bewakingsagent op uw bedrijfsterrein te hebben.

Interventie met of zonder sleutel

Bij een alarmmelding sturen de operatoren van de Securitas-meldkamer (alarmcentrale) veiligheidsagenten ter plaatse, die de buitenzijde van uw gebouw controleren. Indien u dit wenst, doen ze naast een externe controle ook een interne controleronde. Is het loos alarm? Dan resetten onze mobiele bewakingsagenten het alarmsysteem. Bij reëel alarm verwittigen ze de ordediensten en blijven ze ter plaatse tot er extra hulp komt.

Altijd een mobiele bewakingsagent vlakbij

Omdat u niet altijd zelf in de buurt van uw woning of bedrijf bent, wordt elk alarm rechtstreeks doorgestuurd naar de Securitas-meldkamer. Deze meldkamer monitort de gps-positie van onze bewakingsagenten, zodat we altijd de dichtstbijzijnde patrouille ter plaatse kunnen sturen. Securitas heeft het meest fijnmazige mobiele netwerk van bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.

Waarom Alarm Response Security?

Door uw alarmopvolging en interventie aan Securitas toe te vertrouwen, geeft u de zorg voor uw veiligheid in handen van professionele veiligheidsagenten.
De pluspunten opgesomd:

  • Kostenefficiënte, veilige oplossing voor alarmopvolging
  • Open communicatie door onze alarmcentrale bij incidenten of alarmmeldingen
  • Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.
  • Grondige inspectie bij een alarm voorkomt potentieel onveilige situaties
  • Transparant alarmopvolgingsproces via duidelijke veiligheidsrapporten

Aanverwante diensten

Ontdek hier een aantal andere diensten van Securitas.