Never Alone: Wij nemen uw veiligheid heel persoonlijk

In een snel veranderende wereld voelt u zich vaak onveiliger. Om dat onveiligheidsgevoel weg te nemen, ontwikkelde Securitas haar Never Alone-toepassing. Ook voor wie zich naar afgelegen of eerder onveilige plaatsen moeten begeven, is Never Alone een goede oplossing.

Persoonlijke bijstand bij paniek 

Voelt u zich onveilig, bent u gevallen of bevindt u zich in een andere noodsituatie? Met één druk op de paniekknop van uw persoonlijk alarmsysteem staat u in verbinding met onze meldkamer, waar 24/7 getrainde operatoren aanwezig zijn. Zij nemen alle hulpvragen ernstig en ondernemen indien nodig actie. 

Altijd een veilig gevoel 

Het persoonlijk alarmsysteem is een klein, onopvallend apparaat die u bij zich draagt. Securitas ontwikkelde twee types personenalarmen: voor standaardgebruikers (PPA) en voor avonturiers (SPOT). 

Personal Panic Alarm (PPA) geeft op basis van gps-technologie uw locatie door aan de Securitas-meldkamer. In gebieden met een goed uitgebouwd telefonienetwerk werkt deze persoonlijke beveiligingsdienst optimaal. Bevindt u zich buiten het bereik van zendmasten? Dan is er SPOT, die gebruikmaakt van de nieuwste satelliettechnologie. Met deze Never Alone-oplossing bent u wereldwijd - altijd en overal - in staat om alarm te slaan en hulp te krijgen. 

Waarom Never Alone?

De Securitas-medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om situaties te evalueren en daar adequaat naar te handelen. Uw veiligheid is hun job. 

Never Alone biedt u: 

  • Gegarandeerde hulp in noodsituaties 
  • Verhoogde persoonlijke veiligheid
  • 24/7 dienstverlening, ook in het buitenland
  • Out-of-box oplossing, direct klaar voor gebruik
  • Beperkte investering
  • Service op mensenmaat