Remote life control - Wij hechten belang aan de veiligheid van uw medewerkers

Begeven uw medewerkers zich soms naar afgelegen of eerder onveilige plaatsen? Net zoals onze eigen bewakingsagenten? Securitas ontwikkelde het Safer-programma om zijn eigen medewerkers beter te beschermen. Omdat u evenveel om uw medewerkers geeft, stellen we daarom Safer ook tot uw beschikking.

Persoonsbeveiliging op maat

Uw medewerker meldt zich telefonisch aan in de Safer-applicatie en geeft vervolgens op regelmatige tijdstippen een teken van leven door een code in te geven. Wanneer dit ritme wordt onderbroken, treedt er een alarm in werking en proberen onze operatoren de werknemer te bereiken. Indien er geen reactie volgt, sturen we een bewakingsagent ter plaatse of verwittigen we de lokale hulpdiensten.

Een ingelogde medewerker kan ook zelf een alarmsignaal geven. De Twig- en Sonim-toestellen hebben eveneens een ‘man down’-functie, zodat er automatisch alarm wordt geslagen bij een liggende houding.

Realtime persoonsbeveiliging

Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën kan Securitas het hele proces van inloggen tot afhandelen van een incident realtime monitoren en opvolgen. Wij maken uw veiligheidsketen bovendien transparant door u rapporten te bezorgen via e-mail. Zo blijft u altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in uw organisatie. 

Waarom Safer?

Zich veilig voelen is een basisvoorwaarde om goed te presteren. Door een degelijke persoonsbeveiliging schept u een veiligere werkomgeving voor uw medewerkers.
Safer staat voor:

  • Snelle inschakeling van hulpdiensten indien de situatie dat vereist
  • Mogelijkheid om Securitas-agenten in te zetten bij incidenten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden
  • Investeren in Safer toont dat u uw medewerkers en hun veiligheid serieus neemt
  • Verminderen van onveiligheidsgevoel bij medewerkers
  • Beter beheersen van veiligheidsbeleving en -beleid via transparante rapportering

Aanverwante diensten

Hieronder vindt u een aantal aanverwante diensten van Securitas