Wij beschermen uw kostbare middelen en voertuigen

U wil uw wagenpark maximaal beveiligen? Of u zoekt een oplossing om uw machines op de werf van diefstal te vrijwaren? Met Track & Trace biedt Securitas een oplossing om uw mobiele, kostbare middelen op afstand te beveiligen en te beheren.

Een all-in-one veiligheidsoplossing voor wagens en machines

Track & Trace beveiligt preventief, maar bewijst ook zijn nut bij diefstal en geeft inzicht in de (transport)bewegingen.

Transportfirma’s kunnen we een totaalpakket aanreiken waarbij we de dienstverlening uitbreiden met het verlenen van assistentie bij incidenten, het begeleiden van konvooien met waardevolle goederen vanop afstand (High Secure Transport) en het bewaken van geparkeerde vrachtwagens.

Met de “Securitas Communicator” heeft u overal en altijd controle over uw voertuig!

Dit is een handig platform om zelf realtime een oogje in het zeil te houden en eenvoudige acties te ondernemen. Met één enkele muisklik kan u al uw geregistreerde voertuigen bekijken, in detail of op de kaart.

Voor het beveiligen van uw machine- of wagenpark gebruiken we geofencing-technologie die via gps-signalen virtueel een geografisch gebied afbakent. Verlaat uw machine of wagen dat gebied, dan ontvangt de Securitas-meldkamer een alarmmelding, waarop onze operatoren actie ondernemen.

U kan dit platform raadplegen zowel via de webapplicatie als via de mobiele applicatie.

Waarom Track & Trace met Securitas?

Met een betrouwbare partner voor uw veiligheidsbeleid verzekert u de continuïteit van uw business. Maar ook voor privé-investeringen kan bewaking op afstand rust brengen.

En verder:

  • Gegarandeerde hulp in noodsituaties
  • 24/7 dienstverlening in heel Europa
  • Realtime updates en open communicatie over de alarmmelding
  • Goed opgeleide en getrainde meldkameroperatoren, die op regelmatige basis bijscholingen krijgen, zodat de kwaliteit van de dienstverlening verzekerd blijft
  • Security-as-a-service: u kunt gebruikmaken van de nieuwste monitoringstechnologieën voor een lage instapprijs
  • Toegang tot webgebaseerde fleet management toepassing met security back-up
  • Service op mensenmaat

 

Onze meldkamer zorgt voor uw gemoedsrust

Onze monitoringoplossing voor voertuigen bestaat uit een volgsysteem op basis van een ingebouwde gps-zender. Via ons Europees meldkamerplatform kunnen onze operatoren uw voertuig in heel Europa terugvinden, opvolgen en eenvoudig lokale interventiediensten inschakelen.

 

Lees meer over wat onze meldkamer voor u kan betekenen >>

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.