Wij houden uw winkel in de gaten

Winkelinspectie op afstand garandeert 24/7 proactieve beveiliging van uw winkelruimte. Via camerabewaking houdt Securitas plaatsen met een verhoogd risico realtime in het oog en ontsnapt geen enkele onregelmatigheid aan onze aandacht.

Virtuele winkeldetective

Securitas maakt samen met u een analyse van de zwakke schakels in uw winkelketen en monitort via bewakingscamera’s deze kritische plaatsen. Op kritische momenten – zoals op drukke zaterdagen of tijdens soldenperiodes – verhogen we de waakzaamheid.  

Intelligente data-analyse

De strategisch geplaatste bewakingscamera’s zijn verbonden met de Securitas-meldkamer, waar onze operatoren de bewakingsbeelden opvolgen. Zij worden in hun taak ondersteund door een intelligent softwaresysteem, dat bewakingsbeelden in realtime analyseert en onregelmatigheden detecteert. Bij onregelmatigheden alarmeert het systeem onmiddellijk de operator. Zo kunnen we steeds een snelle respons garanderen. De Securitas-operatoren verwittigen de bewakingsagent of de winkelverantwoordelijke ter plaatse of kunnen, indien gewenst, een mobiele patrouille van Securitas langs sturen. 

Waarom winkelinspectie op afstand met Securitas?

Met winkelinspectie op afstand wordt zonder een winkeldetective fysiek ter plaatse te hebben uw winkel toch uitstekend bewaakt. Securitas biedt u op die manier een kostenefficiënte beveiligingsoplossing. Maar er zijn ook nog heel wat andere voordelen verbonden aan onze dienstverlening: 

  • Betere dekking van zwakke plaatsen in de winkel 
  • Preventief afschrikeffect door camerabewaking 
  • Snelle en gegarandeerde respons bij onregelmatigheden 
  • Mogelijkheid om bij incidenten Securitas-agenten in te zetten. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden 
  • Eenvoudigere juridische afhandeling na een incident 
  • Back-up voor menselijk falen via geavanceerde technologie 
  • Security-as-a-service: u kunt gebruikmaken van de nieuwste monitoringstechnologieën van de meldkamer voor een lage instapprijs

Aanverwante diensten

Ontdek hieronder een aantal aanverwante diensten van Securitas.