On-site bewaking

In een wereld die volop in transformatie is, verhoogt het gevoel van onveiligheid en nemen ook de reële veiligheidsrisico’s toe. Overheden, organisaties en bedrijven staan onder druk om een antwoord te bieden op veiligheidsissues, zodat mensen zich overal en altijd veilig kunnen voelen: thuis, op het werk of onderweg.

Jarenlange expertise

Securitas kan als partner met een 100% focus op veiligheid en beveiliging heel veel expertise aanbrengen. Dankzij de constante aanwezigheid van één of meer bewakingsagenten kunt u snel en efficiënt reageren op elke onregelmatigheid. Zeker als u deze dienst combineert met een state-of-the-art beveiligingssysteem.

Kosten- en tijdbesparing

Securitas denkt mee met uw organisatie en probeert waar mogelijk te optimaliseren. Zo zijn onze bewakingsagenten steeds meer allround zorgverstrekkers, met naast sterke security skills, ook extra trainingen op het gebied van brandpreventie en EHBO. Of heeft u al gedacht aan de combinatie van receptie- en veiligheidsdiensten? Door verschillende functies te combineren, werken we kosten- en tijdbesparend.

Grondige screening en opleiding

Securitas-medewerkers worden uiteraard grondig gescreend en krijgen continu bijscholing, zodat u zeker bent dat ze de nodige kennis hebben van de actuele regelgeving en snel en adequaat kunnen handelen. We waken ook nauwgezet over het onberispelijke voorkomen van onze medewerkers.

Maatwerk

Voor een permanente bewakingsopdracht werken we altijd een service op maat uit, zodat u een afdoende antwoord krijgt op al uw beveiligingsnoden. Securitas biedt een ruime waaier aan bewakingsdiensten: van brandpreventie en bescherming van individuele personen tot winkel- of havenbewaking.

Performante bewakingstechnologie

Om een proactieve, geïntegreerde veiligheidszorg op maat te kunnen verstrekken, benut Securitas 100% de mogelijkheden van de digitale technologie. Mede door de overname van SAIT, een beveiligingsexpert voor draadloze communicatie, fysische beveiligingssystemen en ICT heeft Securitas hiervoor vandaag alle kennis in huis. Securitas gebruikt betrouwbare systemen voor de opvolging en aansturing van zijn bewakingsagenten en zorgt steeds voor een transparante communicatie.

Securitas zorgt voor een optimale mix van digitale efficiëntie en menselijke zorg. In crisissituaties zijn onze medewerkers nog steeds de ultieme menselijke bewakers van uw veiligheid, deze van uw medewerkers en klanten.

Versterken we ook uw team ter plaatse?