Bewakingsagent luchthaven - Wij bieden u een veilige vlucht

Een luchthaven is onderworpen aan de strengste veiligheidsregels. Maar goed ook, want luchthavens zijn een belangrijk knooppunt in het personen- en goederenverkeer. Met Airport Security en Airline Security biedt Securitas een geïntegreerde oplossing voor alle beveiligingsnoden in en om de luchthaven.

Airport Security & Airline Security 

We beveiligen met onze Airport Security diensten de luchthaven als een volledige zone. We kunnen zowel instaan voor screening van passagiers, screening van bagage als toegangscontrole. 

De andere bedrijven op het luchthaventerrein bieden we eveneens bewakings- en front desk diensten aan. 

Airline Security is gericht op afhandelings- en luchtvaartmaatschappijen. We reiken een breed, sluitend portfolio van diensten aan: aircraft security, cargo security, catering & courrier security en controlerondes. Onze ervaren luchthavenbewakingsagenten gaan verder dan de standaardbewaking: ze controleren iedereen binnen een vastgelegde perimeter rond het vliegtuig en escorteren vracht en catering. Ook het afsluiten van vliegtuigen, controles ter plaatse en patrouillediensten behoren tot de mogelijkheden. 

Ervaren luchthavenbewakingsagenten 

Onze bewakingsagenten op de luchthaven worden streng gescreend en beschikken over de nodige competenties om de luchthavenveiligheid te allen tijde te garanderen. Naast de basis veiligheidsopleiding, krijgen ze extra trainingen in Airport Security & Airline Security. 

Waarom luchthavenbewakingsagenten van Securitas? 

Securitas en luchthavenbewaking gaan hand in hand. We hebben ruim 25 jaar ervaring en beveiligen meer dan 80 Europese luchthavens. Ook in België is Securitas de nummer één op het vlak van Airport Security. 

En verder: 

  • De Securitas-agenten krijgen de beste veiligheidstraining van de Belgische markt
  • Realtime opvolging van incidenten en open communicatie
  • Continue investering in nieuwe technologieën 
  • Securitas-bewakingsagenten hebben een onberispelijk gedrag en voorkomen
  • Kostenefficiënte oplossing: mogelijkheid om onze bewakingsagenten voor meerdere veiligheidstaken in te zetten, zoals bijvoorbeeld ook eerstehulpverlening en preventieve brandcontrole

Aanverwante diensten

Ontdek hier een aantal diensten die u zeker zullen interesseren.